Varaždin se ne predaje: U klub se vratio igrač koji ih je „uveo“ u prvu ligu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 03.01.20. | 09:09

Osim izvrsnog krilnog napadača u klub bi trebalo doći mladi reprezentativac Senegala.

Osim Drožđeka, Bonačić će na prvom okupljanju ove godine imati prilike vidjeti Papu Assanea Mbodjia, zanimljivog veznjaka i mladog reprezentativca Senegala koji se ove sezone priključio zagrebačkoj Lokomotivi. Obojica nogometaša u Varaždin stižu na šestomjesečnu posudbu, a iz kluba su objavili kako dodatno rade na nekim novim imenima iako s konkretnim imenima nisu htjeli u javnost.

Nadalje, hoće li biti pojačanja u veznoj liniji ovisi i o tome kako će teći oporavak mladog Nevena Đuraseka koji je na posudbi iz zagrebačkog Dinama. Mladi veznjak ima akutnih problema s ozljedom koljena, a ukoliko njegov oporavak bude išao očekivanim ritmom klub neće tražiti igrača koji će se poklapati na poziciji s mladim hrvatskim reprezentativcem.

Nije nemoguće da se u klub vrati Josip Golubar, 34-godišnjak koji je prošle godine s klubom osvojio drugu ligu, a proteklih šest mjeseci proveo je u kanadskom Valour FC-u. Golubar je imao zdravstvenih poteškoća radi kojih se odlučio na povratak u Lijepu našu, a prema svemu sudeći njegovu posljednju riječ na HNL travnjacima još uvijek nismo čuli.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Domagoj DrožđekNK VaraždintransferiZimski prijelazni rok

Ostale Vijesti