VAR spasio pa iznevjerio Juve, a dokrajčio ih bivši igrač (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 17.03.19. | 14:55

Puno uzbuđenja u Genovi.

Sadržajan i odličan dvoboj gledali smo između Genoe i Juventusa. Bilo je tu puno sudačkih peripetija, dosta tenzija, a na kraju i velikog iznenađenja. 

Max Allegri poslao je na teren momčad bez Cristiana Ronalda, s Mandžukićem i Dybalom u vrhu napada. U prvom dijelu vidjelo se da Juve niti igra s prvom postavom, a igračima kao da je nedostajalo motivacije nakon emotivnog pražnjenja protiv Atletica. 

Sporan trenutak vidjeli smo u 33. minuti kada je sudac dosudio kazneni udarac za Genou nakon igranja rukom Caceresa. Ipak, nakon aktivacije VAR-a sudac je poništio odluku jer je igrač Genoe u tom duelu takošer igrao rukom. 

Drugi puta VAR se umiješao u 56. minuti. Juve je lijepo izigrao domaćine, u sredini je Dybala lijepo realizirao povratnu loptu, no video asistencijom utvrđeno je da se radilo o zaleđu, te je gol poništen. 

Intertnu igru Stare dame, domaćini su kaznili u 72. minuti. Samo minutu ranije u igru je ušao Stefano Sturaro, igrač koji je četiri godine nosio dres Bianconera te osvojio četiri naslova prvaka. Njemu je loptu dodao Goran Pandev, a Sturaro je sjajno pogodio s 20-ak metara za vodstvo. 

Pobjedu je devet minuta kasnije potvrdio Pandev, koji je tako okrunio fantastičnu partiju nakon što je ušao u igru u 60. minuti. 

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/9Bbv" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/kkge" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

(foto: Reuters)


Tagovi

JuventusGenoaSerie AStefano Sturaro

Ostale Vijesti