Van Persie: „Otići ću iz Manchestera, ali samo ako žena to odobri“

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 27.06.15. | 09:44

Vrlo je izgledno kako će momčad Manchester Uniteda doživjeti značajne promjene ovog ljeta. Mnogo se imena povezuje u kontekstu novih pojačanja Louisa Van Gaala, ali je sigurno i kako će neka stara lica napustiti travnjak Old Trafforda.

Jedan od onih čija je sudbina neizvjesna jest nizozemski napadač Robin Van Persie. Golgeter Oranja je spreman pronaći novu nogometnu sredinu u kojoj bi upisivao znatno više minuta, a upravo je to stavka koju mu garantira 'pola' Europe. U svojim bi ga redovima željeli vidjeti, između ostalih, Juventus, Inter, Fenerbahče i Galatasaray, ali čini se kako će svi oni morati pričekati na odluku gospođe Van Persie.

Naime, britanski mediji prenose njegovu izjavu u kojoj ističe kako konačan odgovor, hoće li ili ne napustiti Old Trafford, ne donosi isključivo on, već njegova supruga. Dakako, veliki faktor u svemu tome jest njegov sin Shaqueen koji trenutno u Manchester pohađa školu, ali i igra za mlađe kategorije Manchester Cityja.

Podsjetimo, Van Persieju ugovor istječe na ljeto iduće godine, a ovaj bi prijelazni rok savršeno 'pao' upravi Uniteda budući da bi za njega mogli dobiti vrlo dobre novce. Trenutna mu se vrijednost prema Transfermarktu procjenjuje na 25 milijuna eura.

(Foto: Action Images)


Tagovi

prijelazni rokRobin van PersieManchester United

Ostale Vijesti