Van Gaal odgovorio bivšim zvijezdama kluba: Ne znate ništa o mom Unitedu!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 13.12.14. | 10:01

Nizozemski stručnjak na klupi Manchester Uniteda Louis van Gaal odgovorio je na komentare bivšim zvijezdama s Old Trafforda, Garyu Nevilleu i Paulu Scholesu, porukom kako ne znaju ništa o 'njegovom' Unitedu i što se trenutno događa u klubu i u momčadi.

Neville je podsjetimo izjavio kako momčad igra u obrani poput neke nižerazredne momčadi, dok je Scholes rekao kako se boji da veliki talent odlazi u novi luksuzni trening kamp i akademiju Manchester Citya u čiju je izgradnju uloženo više od 250 milijuna eura.  

„To je druga legenda, zar ne?“, upitao je Van Gaal odgovarajući na Scholesovu opasku.

„Mislim da treba biti oprezan s time što govori. Nisu toliko važni luksuz i komfor, koliko način treninga, filozofija igre i struka. S time se može raditi s talentima. Ne želim uspoređivati talente i stručno osoblje Citya, ali zadovoljan sam i sretan s onime što mi imamo“, rekao je menadžer 'Crvenih vragova'.

Bivši član stručnog stožera Uniteda Mike Phelan je također uputio kritike, navodeći kako su brojne ozljede igrača koje su dosegnule čak i klupski rekord, možda posljedica treninga.

Van Gaal je i to demantirao.

„Sve analiziram i ako se te tvrdnje ne baziraju na nekakvim činjenicama, onda je moj odgovor da to nije točno“.

Unitedova lista ozlijeđenih je trenutno na broju četiri - Chris Smalling, Angel di Maria, Daley Blind i Luke Shaw. Phil Jones i Rafael da Silva treniraju ali nisu spremni za utakmice.

Manchester United je u dobrom nizu sa pet uzastopnih pobjeda, a sutra ih na Old Traffordu u 16. kolu Premiershipa očekuje veliki derbi s Liverpoolom.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Louis van GaalManchester UnitedGary NevillePaul Scholes

Ostale Vijesti