United ponovno pokrenuo operaciju u Rimu, spremno novih 38 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 19.12.14. | 10:52

Nakon što su tijekom ljetnog prijelaznog roka potrošili više od 200 milijuna eura na pojačanja, Crveni vragovi nastavljaju s popunjavanjem svoje superjake momčadi.

Glavni strateg Manchester Uniteda Louis Van Gaal u nekoliko je navrata nagovijestio kako se misli aktivirati tijekom zimskog prijelaznog roka, ne bi li dodatno ojačao svoju momčad koja sigurnim koracima hvata priključak za vodećim momčadima Premiershipa.

Kako donosi ESPN, Nizozemac bi u svojim redovima volio vidjeti svog sunarodnjaka Kevina Strootmana, veznog igrača Rome.

Interes za ovim 24-godišnjakom Van Gaal je pokazao i tijekom ljetnog prijelaznog roka, ali je potencijalni transfer stopirala ozljeda koju je Strootman zaradio ranije ove godine, a u natjecateljski ritam vratio se tek proteklog mjeseca.

Iako je Roma ranije odbacivala nagađanja oko njegove prodaje, eliminacija iz Lige prvaka, gledajući s financijske strane, mogla bi ih natjerati na ovaj potez. Spominje se kako bi Manchester United bio spreman iskrcati 38 milijuna eura.

Podsjetimo, Strootman je stigao u Vučicu početkom prošle sezone u transferu teškom 18,5 milijuna eura, a trenutni ugovor traje mu do 2018. godine.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Louis van GaalRomaKevin StrootmanManchester United

Ostale Vijesti