United ostao bez napadača: Van Gaal će uzeti jedno od ova četiri imena

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 11.07.15. | 15:00

Robin Van Perise je već bivši, a nove pogotke će tražiti u Turskoj.

Odlaskom Robina Van Persieja u redove turskog Fenerbahčea, trener Manchester Uniteda Louis Van Gaal ostao je bez previše napadačkih opcija. Na raspolaganju trenutko ima tek Waynea Rooneyja, Jamesa Wilsona i Javiera Hernandeza.

Dakako, nedovoljno je to za ambicije engleskog velikana, pogotovo jer Louis Van Gaal ne računa previše na usluge mladog Wilsona, kao ni na nepoželjnog Chicharita.

U klub je stigao Memphis Depay, ali Nizozemac je svoju cjelu karijeru igrao na mjesto lijevog napadačkog krila. Stoga, sigurno je kako će 'pijani milijunaš' Van Gaal ovog ljeta, između ostalih, dovesti i novo napadačko ime.

Nizozemski stručnjak na svom popisu ima četiri imena. Britanski mediji najavljuju kako će Van Gaal ubrzo krenuti u veliki napad na još jednog Bavarca. Izvršni direktor Bayerna Karl Heinz Rummenige potvrdio je danas na konferenciji za novinare kako je Schweinsteiger novi član 'Crvenih vragova', a ostaje za vidjeti kako će se rasplesti priča oko Thomasa Müllera. Upravo je 25-godišnji napadač njegova glavna želja, a Daily Star 'barata' iznosom od 80 milijuna eura koliko je pripremio MUFC.

Kao drugo ime se spominje ono Harryja Kanea. Dvadesetjednogodišnji napadač je odigrao sezonu za pamćenje u kojoj je postigao 31 pogodak u 51 nastupu za Tottenham. Britanci smatraju kako bi pak taj posao iznosio 55 milijuna eura, ali Kane ne žuri. Izjavio je kako je vrlo zadovoljan životom u Londonu, ali i onim nogometnim u Spursima.

Van Gaal je i veliki ljubitelj urugvajske špice Edinsona Cavanija. Napadač PSG nije presretan svojim statusom u Parizu, budući da ga je Zlatan Ibarhimović potpuno izgurao na krilnu poziciju, gdje se ovaj 28-godišnjak, budimo realni, ne snalazi nikako.

Posljednje ime, nikako najslabije, je ono Lyonovog Alexandrea Lacazettea. Dovodilo ga se u kontekst novog pojačanja Arsenala i Liverpoola te je sigurno kako će Ebglezi voditi veliku bitku oko igrača koji je prošle sezone zabio jednako kao i Harry Kane. Cijena mu je mnogo prihvatljivija od Kaneove – 39 milijuna eura.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Thomas MüllerAlexandre LacazetteEdinson CavaniHarry KaneMemphis DepayRobin van PersieLouis van GaalManchester United

Ostale Vijesti