Ungarov: Španjolci imaju veću širinu, a šanse Portugala ovise o izvedbi Ricardinha

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 10.02.18. | 11:58

Trener Alumnusa za Germanijak.hr analizirao je završnicu Eura u futsalu.

Večeras se igraju dvije posljednje utakmice Europskog prvenstva u futsalu. U dvoboju za treće mjesto u 18 sati Rusija će se sučeliti s Kazahstanom, a u 20:45 igra se veliko finale u Areni Stožice između branitelja naslova Španjolske i Portugala.

>> Pet razloga zašto morate gledati finale Eura u futsalu

Za prognozu dvoboja za medalje upitali smo Jakova Ungarova, trenera hrvatskog futsal prvoligaša i prvaka države iz 2014. MNK Alumnusa.

„Po meni su Španjolci favoriti, imaju kvalitetnije igrače. Naravno, puno toga ovisit će i o tome kakvu će izvedbu imati Ricardinho. On je igrač koji može poremetiti planove Španjolcima. Iako Španjolci na dosadašnjem turniru nisu bili previše uvjerljivi, fizički su iznimno spremni, imaju najveću širinu na turniru tako da su oni po meni favoriti“.

„Što se utakmice za treće mjesto tiče, tu bih prednost također dao Rusima zbog širine. Osim toga, Kazahstan se iznimno potrošio u polufinalu protiv Španjolske. Pred kraj utakmice se vidjelo da su uložili zadnje atome snage, a još su izgubili na penale, što je i veliko psihičko pražnjenje. Tako da u dvoboju za treće mjesto prednost dajem Rusima“.

Utakmice za medalje možete pratiti uživo u live prijenosu na UEFA-inom YouTube kanalu ili na programu SportKlub 1.

(Foto: Youtbe)


Tagovi

FutsalFutsal Euro 2018europsko prvenstvo u futsaluJakov UngarovMNK Alumnus

Ostale Vijesti