Marko Prpic/Pixsell
Marko Prpic/Pixsell

Umjesto u Baku, Duarte otputovao u Budimpeštu na liječnički

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 15.08.24. | 08:00

Portugalac koji je trebao biti standardan stoper u ovoj sezoni je prekrižen i ništa ga ne sprečava da ostvari toliko priželjkivani transfer u mađarski Ujpest

Portugalac Duarte više ne stanuje u mislima Federica Coppitellija. Trener Osijeka nije ga poveo na teško gostovanje u Baku što sugerira kako su Duarteu odbrojani dani. Nije Talijana omela niti činjenica da protiv Zire ne može računati na Mkrtčjana koji nije otišao na utakmicu zbog zategnutih odnosa Armenije i Azerbejdžana i da ima ozbiljnih problema u sastavljanju zadnje linije.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Sada je prilično jasno kako će Duarte put Ujpesta dok će Osijek na ime odštete uprihoditi 400 tisuća eura. Navodno je Duarte umjesto u Baku krenuo put Budimpešte na liječnike preglede i ta je priča po svoj prilici stigla svome kraju.

Svakako prerano jer je Duarte prije godinu dana stigao na Pampas Arenu i od njega se očekivalo da s Jelinićem čini obrambeni blok ispred Čavline u ovoj sezoni, ali početak u kojoj Duarte nije bio u početnim sastavima Osijeka protiv Levadije, Zire i Dinama sugerirao je kako ne kotira visoko u planovima trenera Coppitellija.

A kada je ušao protiv Zire u prvoj utkamici pa s nekoliko poteza kreirao nered u zadnjoj liniji te s nesmotrenim potezom skrivio kazneni udarac u sudačkoj nadoknadi, bilo je jasno da su Duarteu odbrojani dani u Osijeku.



Tagovi

NK OsijekAndré DuarteUjpestLjetni prijelazni rok 2024.HNL

Ostale Vijesti