futsal-dinamo.hr
futsal-dinamo.hr

Đulvat: „Sigurno imamo nešto za reći, a našim navijačima poručujem - pokažite kakvu podršku Dinamo ima, nebitno gdje igrao“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.10.24. | 15:14

Osim Futsal Dinama i domaćina Palme, u Skupini su i slovenski prvak Dobovec, kao i prvak iz Rumunjske, United Galati

Nakon prošlogodišnjeg, premijernog nastupa u Ligi prvaka, Futsal Dinamo ponovno igra u najelitnijem klupskom natjecanju. Aktualni prvaci Hrvatske novu sezonu u Europi otvaraju u Skupini 3 Glavne runde kojoj je domaćin dvostruki i uzastopni osvajač ovog natjecanja, Palma Futsal.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Osim Futsal Dinama i domaćina Palme, u Skupini su i slovenski prvak Dobovec, kao i prvak iz Rumunjske, United Galati. Utakmice Glavne runde igraju se od 23. do 26. listopada. Prva utakmica za Plave na rasporedu je 23. listopada u 19:30 protiv domaćina. U drugom susretu snage će odmjeriti s Dobovcem (24. listopada, 16:30), a posljednja utakmica odigrat će se 26. listopada u 16:00 protiv United Galatija. Sve utakmice Futsal Dinama s Mallorce bit će u izravnom prijenosu na MAXSportu 1.

„Pred nama su tri velika izazova, ali kvalitetno smo se pripremili i sigurno imamo nešto za reći. Otvaramo protiv Palme koja je dvostruki prvak Europe i definitivno motiv za dalje. Dobovec i Galati možda nisu toliko jaka imena, ali sigurno su opasni protivnici. Za sve one koji će nas bodriti uživo imam samo jednu poruku - pokažite kakvu podršku Dinamo ima, nebitno gdje igrao”, rekao je trener Futsal Dinama Matija Đulvat.

“Na Mallorcu smo stigli nasmijani i u vrlo pozitivnoj atmosferi. Očekujem prolazak, igramo protiv atraktivnih protivnika, zadovoljan sam s rasporedom jer natjecanje otvaramo protiv aktualnog prvaka Europe i uvjeren sam da možemo odigrati kvalitetnu utakmicu protiv njih” dodao je golman Futsal Dinama, Ante Piplica.

Za razliku od prošle godine kada je samo pobjednik Skupine prolazio dalje, Futsal Dinamo ove je sezone u Skupini iz koje u Elitnu rundu Lige prvaka prolaze tri od četiri ekipe.

Također, ovog tjedna Glavnu rundu Lige prvaka igra i hrvatski doprvak, Olmissum. Omiška momčad gostuje u Prištini, a osim domaćina, s njima su u skupini i Plzen te Braga.

Glavna runda Lige prvaka, Skupina 3 (Palma de Mallorca)

Srijeda, 23. listopada

Dobovec – United Galati, 16:30

Futsal Dinamo – Palma, 19:30 (MAXSport 1)

Četvrtak, 24. listopada

Futsal Dinamo – Dobovec, 16:30 (MAXSport 1)

Palma – United Galati, 19:30

Subota, 26. listopada

United Galati – Futsal Dinamo, 16:00 (MAXSport 1)

Palma – Dobovec, 19:00

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Futsal DinamoMNK Futsal DinamoFutsal Liga prvaka

Ostale Vijesti