Denis Kapetanovic/PIXSELL
Denis Kapetanovic/PIXSELL

Ultrasi u ekstazi, najbolji strijelac Premijer lige svih vremena opet na terenu!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 17.10.24. | 09:10

Jedan od većih misterija ostat će kako nije uspio u HNL-u…

Kad sta u Mostaru i kažete Nemanja Bilbija, sva se vrata otvaraju. U redu, ne navija cijeli grad za Plemiće, ali Bilbija ima respekt i kod svojih protivnika. I to ne samo zbog svojih izvedba na terenu te činjenice da je najbolji strijelac u povijesti Premijer lige, već i zato što svojim izjavama nikada nije dizao prašinu. Njegove su igre bile te koje su mu osiguravale naslovnice, a ne neke sporedne stvari. Bilbija je na mala vrata stigao u Zrinjski, dok će jednog dana stadion pod Bijelim brijegom napustiti kao jedan od najvećih nogometaša ikada u povijesti kluba. Možda čak i najveći…

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ove srijeda Bilbija je u samoj završnici ogleda protiv Radnika iz Bijeljine (2-0) ušao u igru umjesto strijelca prvog pogotka Mulahusejnovića. Za Bilbiju je to bio prvi nastup nakon nešto više od pet mjeseci, a nepotrebno je uopće isticati koliko je njegov povratak na teren značio Ultrasima koji od Plemića očekuju da ove sezone osvoje naslov prvaka koji je prošle sezone završio u rukama nogometaša Borca.

Bilbija je u Premijer ligi BiH postigao čak 171 pogodak u 292 nastupa, s tim da se svakako valja spomenuti i 61 asistencija. Gledajući njegovu karijeru, Bilbija je zabijao svugdje gdje je igrao osim u HNL-u. U dresu RNK Splita ostvario je devet nastupa, ali kako, zašto i – na koju točno 'foru' – nije uspio poentirati u elitnom razredu hrvatskog nogometa ostat će svojevrsni misterij.

Bilo kako bilo, Bilbija se vratio, spreman je, a trener Ivanković postepeno će dozirati njegov povratak na teren kako ne bi od prevelike želje i prevelikog napora obnovio ozljedu zbog koje je posljednjih 150 dana bio 'van pogona'.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Nemanja BilbijaZrinjskiBiH Premijer liga

Ostale Vijesti