U-23 momčad Dinama igra za finale protiv Bayerna

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 09.04.19. | 13:25

U polufinalu Premier League International Cupa, nogometaši zagrebačkog dinama do 23 godine gostuju kod Southamptona, a pobjednik će se plasirati u finale gdje već čeka Bayern. 

Dinamo je do ove faze prošao nakon što je u prethodnoj fazi pobijedio Tottenham u gostima, a jedini pogosdak zabio je Mario Ćuže. 

"Idemo s dozom optimizma, želimo izboriti finale protiv Bayerna. Očekuje nas jedan težak i zahtjevan meč s protivnikom koji je fizički jak, voli duel igru i motorički vrlo moćan. Igramo na glavnom stadionu Southamptona što je za nas veliki motiv. Morat ćemo odgovoriti na njihovu dozu agresivnosti tako da kroz našu kreativnost i strategiju dođemo do finala.", u najavi dvoboja rekao je trener Modrih, Igor Jovićević.

Trener je za ovu utakmicu iz prve momčadi Zagrepčana posudio golmana dinka Horkaša i nadolazeću mladu zvijezdu - sjajno krilo Antonija Marina. 

"Želimo isprati gorak okus s utakmice protiv Chelseaja, da s tim momčadskim duhom izborimo finale što za nas predstavlja velik izazov. Šampioni se prepoznaju po brzini i reakciji kad se digneš nakon što padneš."

Utakmica je na rasporedu sutra s početkom u 20:45 sati.

(foto: Pixsell)

 

 


Tagovi

Dinamo ZagrebPremier League International Cup

Ostale Vijesti