Futsal Dinamo
Futsal Dinamo

U tijeku su aukcije matchworn Dinamovih dresova za stipendiranje mladih igrača pet različitih Dinama

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 23.08.24. | 17:25

Pokrenuta je hvalevrijedna akcija aukcije dresova GNK Dinama čija prodaja pomaže sportskim akademijama pet klubova s imenom Dinamo iz ostalih sportova...

Hrvatski nogometni prvak GNK Dinamo tekućeg kolovoza pokrenuo je hvalevrijednu akciju u suradnji s pet zagrebačkih klubova koji se također 'diče' imenom Dinamo u svojem nazivu (Futsal Dinamo, KK Dinamo, ŽNK Dinamo, ŽOK Dinamo i AK Dinamo Zrinjevac). Naime, 20 Dinamovih igrača koji su zaigrali u prijateljskoj utakmici protiv Šahtara (2-2) i trener Jakirović potpisali su dresove sa spomenute utakmice i 'podijelili' ih preostalim Dinamima. Svaki klub dobio je po nekoliko dresova, koji su stavljeni ili će tek biti stavljeni na aukcije na svojim društvenim mrežama, a sav prihod od prodaje dresova namijenjen je za potrebe mladih sportaša iz akademija pet različitih Dinama.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Futsal Dinamu, hrvatskom futsalskom prvaku, su tako pripali dresovi Arijana Ademija, Josipa Mišića, Maximea Bernauera, Branka Pavića i Arbera Hoxhe. KK Dinamu su pripali dresovi Brune Petkovića, Sammyja Mmaeea, Danijela Zagorca i Sergeja Jakirovića. Hrvatski odbojkaški viceprvak ŽOK Dinamo dobio je dresove Martina Baturine, Kevina Theophilea Catherinea, Raula Torrentea i Maura Perkovića. Atletski klub Dinamo Zrinjevac dobio je dresove Marka Pjace, Takuye Ogiware, Sandra Kulenovića i Lukasa Kačavende, a ŽNK Dinamo dresove Stefana Ristovskog, Marka Roga, Ivana Nevistića, Raphalea Pierrea Gabriela.

Futsal Dinamo je u četvrtak završio sa svojim aukcijama i objavio kako je ukupno prikupio 1.234 eura koji će biti namjenski utrošeni u kupnju dresova za klupsku U15 momčad koja je posljednje dvije sezone, kao i seniori, osvojila naslov prvaka Hrvatske u svojoj kategoriji. Najveći iznos (trećinu) prikupio je potpisani dres kapetana Arijana Ademija (404 eura) kojeg je pratio dres Arbera Hoxhe u vrijednosti od 255 eura.

Aukcija KK Dinama za tri dresa završila je sinoć, a najviše je, očekivano, uprihodio dres Brune Petkovića (300 eura). Aukcije ŽOK, ŽNK i AK Dinama uslijedit će u narednim tjednima.

Ovim putem 'krovni' Dinamo dodatno je produbio odnos s imenjacima iz ostalih sportova, odnosno mladim nadama spomenutih klubova u kojima pretežito treniraju navijačice i navijači 'nogometnog' Dinama.



Tagovi

GNK DinamoDinamo ZagrebFutsal DinamoMNK Futsal DinamoKK Dinamo ZagrebOK DinamoŽNK Dinamo ZagrebAtletski klub Dinamo Zrinjevac

Ostale Vijesti