REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

U subotu je sudio Modriću i Sučiću, u utorak Dinamu u svojem debiju u Ligi prvaka

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 15.09.24. | 10:30

Španjolski sudac dijelit će pravdu na utakmici Lige prvaka u Münchenu

Juan Martinez Munuera, 42-godišnji Španjolac iz Benidorma u provinciji Alicante, bit će glavni sudac utakmice Bayerna i Dinama u prvom kolu Lige prvaka (utorak, 21 sat). Španjolac je, inače, u subotu sudio dvoboj dvaju hrvatski reprezentativaca u La Ligi, Luke Modrića i Luke Sučića, u kojemu je madridski Real na gostovanju kod imenjaka iz San Sebastiana osvojio tri boda (0-2) dvama golovima s bijele točke. Tri dana kasnije eto ga u Münchenu, gdje će sudiiti još četvorici Vatrenih, Baturini, Petkoviću, Pjaci i drugom Sučiću, Petru. Od utorka do subote tako će Munueru upoznati oba bratića Sučić. Inače, to će Munueri biti debi, prva utakmica koju sudi u Ligi prvaka, ako ne računamo kvalifikacije.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dinamu dosad nikad nije sudio, ali jest hrvatskim klubovima, koji i nisu u tim utakmicama imala puno sreće. Hajduku je sudio u porazu od FCSB-a (2-1) i remiju protiv Sillamae Kalev (1-1), Rijeci u remiju s Hibernianom (1-1), a Lokomotivi u porazu od Rapida (0-1). Sudio je i Hrvatskoj U19 reprezentaciji još 2015. u kvalifikacijama za Euro protiv Italije (2-2). Za momčad, koju je s klupe vodio Ferdo Milin igrali su, između ostalih, Grbić, Ćaleta-Car, Vlašić, Ćorić, Balić, Šunjić, Murić...

Munuerini pomoćnici bit će sunarodnjaci Diego Barbero i Miguel Martinez, VAR sudac je Ricardo de Burgos, a AVAR Poljak Tomasz Kwiatkowski. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoBayernLiga prvakaSudac

Ostale Vijesti