Germania
Germania

U Sloveniji je tečaj isti na domaćina i na gosta (2.80), Beljin pogodak donijet će nam novaca podosta

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.08.24. | 11:05

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Nakon nevjerojatno uspješne subote, u istom ritmu nastojat ćemo nastaviti i ove nedjelje. Germania je za svoje igrače pripremila tri sjajna nogometna događaja, s tim da ponuda zaista nije siromašna ni što se tiče nekih drugih sportova. U svakom slučaju, sigurni smo da ćete u ponudi pronaći sve što vas zanima.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

BW Linz – SK Rapid (17.00) DVOJKA, 1.80

Bečki dečki nemaju lagan tjedan. U četvrtak su odigrali utakmicu protiv Brage u gostima, a punih 88 minuta imali su čovjeka manje budući da je nekadašnji nogometaš Hajduka, Lukas Grgić, zaradio izravan crveni karton već u 2. minuti. Beljo je potom s terena izašao par minuta kasnije, ali pethodno je promašio jednu nevjerojatnu priliku, ali se spotaknuo i sam sebe 'neutralizirao'. Kako se u Portugalu nije iskazao, a ni umorio, nadamo se da će danas biti raspoložen za igru i da će donijeti pobjedu gostima budući da Germania na Rapid nudi sjajnih 1.80!

Maribor – Olimpija (17.30) JEDINICA, 2.80

Olimpija je vodeća u Sloveniji nakon pet odigranih susreta, imaju tri boda više od Maribora koji ima utakmicu manje te bi pobjedom mogao na diobu prvog mjesta, ali nije lako dobiti u Ljubljani. Recept za pobjedu tu će za četiri dana tražiti i Rijeka koja je izmorila Zmajčeke, dok Vijoličasti moraju napasti žele li do tri boda. Rana je faza prvenstva, no bodovi u derbijima su važni, pogotovo što bi aktualni prvak Celje jedva dočekao da ovaj dvoboj završi remijem. U prošlom kolu je u derbiju Olimpija u derbiju odigrala 2-2 s Celjem kao domaćin, dok je Maribor upisao samo 1-1 kod Radomlja.

Napoli – Bologna (20.45) JEDINICA, 2.05

Napoli, koji je prošle sezone razočarao nakon što su sezonu ranije čudesno osvojili naslov, sada čeka okršaj protiv Bologne koju više ne vodi Thiago Motta, ali zato njihove boje brane dvojica Hrvata – Nikola Moro i Martin Erlić. Obojica bi danas mogla/trebala zaigrati, ali na svojem stadionu Diego Armando Maradona je domaćin ipak favorit. Očekujemo dobru utakmicu, ali nekako smo bliži tome da će domaćin (tijesno) doći do pobjede.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

germaniaGermania SportGermania Sport kladionicaGermania daje najveće tečajeveNajveći tečajevi

Ostale Vijesti