U sedmom rangu hrvatskog nogometa igra HNK Graševina!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 11.07.19. | 12:51

Navijačka skupina Promili za članstvo dobije iskaznicu i, naravno, litru vina.

Pitate se zašto, naime prije nekoliko dana njihov lokalni klub promijenio je ime. Ništa neobično, takve stvari događaju se često, ali nema puno klubova koji se mogu pohvaliti kako su ime dobili po vrsti vina.

Dobro ste pročitali, donedavni Kamen Vetovo  nakon 48 godina odlučio je promijeniti ime i odnedavno se zove Graševina Vetovo!

Udruga vinara "Veteri Castra" odlučila je podržati nogometni klub u svim aspektima, a u upravu su ušli uglavnom vinari.

Klub je osnovan 1955. godine pod nazivom NK "Sloboda" Vetovo te se nakon nekog vremena ugasio zbog nedovoljnih uvjeta. Ponovno se obnovio 1971. pod imenom NK "Kamen" Vetovo i zadržao se sve do sad kad su odlučili okrenuti novu stranicu u svojoj povijesti.

Nova uprava odmah je krenula s novim projektima pa su na Facebooku objavili kako će svi koji pomognu radu kluba s uplatom od 100 do 400 kuna postati članovi navijačke skupine „Promili“ te dobiti pripadajuću člansku iskaznicu i, pogađate, litru graševine!

Ovo ljeto HNK Graševina krenut će u borbu za pomak s dna hrvatskoga ligaškog nogometa, trenutačno je član je Treće županijske nogometne lige, odnosno sedmog ranga, ali se nadaju kako sad kreće zalet prema gore.

Hrvatski nogomete, spavaš li mirno?!

(ilustracija: Pixsell)

 


Tagovi

HNK Graševina3. HNLdomaći nogomet

Ostale Vijesti