Alen Lesicki/Germanijak
Alen Lesicki/Germanijak

U Rijeku stigli Gvardiol, Vlašić i Kovačić, izbornik imao predavanje za polaznike Akademije

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 31.05.24. | 18:25

Izbornik Dalić ima dvadeset igrača na raspolaganju nakon što su se u petak pridružili Nikola Vlašić te dvojac iz Man. Cityja

Joško Gvardiol, Mateo Kovačić i Nikola Vlašić odradili su prvi trening na pripremama reprezentacije u Rijeci. U petak se dvojac iz Manchester Cityja, odnosno ozlijeđeni Vlašić uprizorio ispred hotela Hilton Costabella, da bi kasnije istrčao na Rujevicu i pridružio se suigračima koji su u petak odradili peti trening na pripremama.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

S tribina su drugi dan za redom bili praćeni pogledima polaznika UEFA PRO Akademije HNS-a (Niko Kranjčar, Nikica Jelavić, Danijel Pranjić, Alen Peternac...) a kojima se pridružio izbornik Zlatko Dalić koji je u kratkom govoru pojasnio neke elemente treninga koje će raditi s reprezentacijom, odnosno novine iz tabora Vatrenih.

Trening nije propustio niti predsjednik HNS-a Marijan Kustić koji je sve pomno pratio u društvu sportskog direktora Rijeke Darka Raića Sudara. Trening meni bio je uobičajen. Set zagrijavanja kondicionih trenera a potom poligon s nizom vježbi poput ubacivanja lopte u koš, pucanja na gol i sličnih stvari s kojima se razbila standardna monotonija treninga.

Hrvatska će na Rujevici vježbati tijekom vikenda dok ih u ponedjeljak čeka prijateljski sraz sa Sjevernom Makedonijom (19 sati) za koji su planule apsolutno sve ulaznice.



Tagovi

Euro 2024HNSHrvatska nogometna reprezentacijaVatreni

Ostale Vijesti