U lov na Lovrića uključili se i talijanski klubovi, na zimu postaje suigrač Zlatana Ibrahimovića?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 03.11.19. | 10:36

Sjajne predstave pruža krilni napadač Gorice.

Fenomenalni Kristijan Lovrić ponovno je bio jedan od najzaslužnijih za drugu uzastopnu pobjedu Gorice protiv Hajduka u razmaku od samo tri dana. U prvom, kup ogledu, upisao je asistenciju i gol, dok je u prvenstvenom susretu igranom u subotu – koji je završio istim rezultatom 2:1 za domaćina – zabio fantastičan slobodnjak s tridesetak metara udaljenosti, nakon čega je Suk pred kraj utakmice sumnjivim golom donio pobjedu domaćima.

Lovrić je tako u ovoj kalendarskoj godini, kada je postao nezamjenjivim članom prve postave (nakon odlaska Atiemwena u Dinamo) upisao 18 golova i 11 asistencija za Goricu. Iz tog razloga, ne čudi što 22-godišnjeg krilnog napadača promatraju skauti uglednih europskih klubova.

Jučer smo prenijeli vijest kako je u borbu za njegove usluge ušao Celtic, koji ga prati dulje vrijeme, a tamo bi trebao doći kao zamjena Elyounoussiju koji bi se na zimu trebao vratiti u Southampton. Međutim, osim 'Kelta', Lovrića su na jučerašnjoj utakmici pratili i skauti Bašakšehira te talijanske Genoe i Bologne, pišu Sportske novosti.

S obzirom da su 'Genovesi' u teškoj borbi za opstanak, u puno boljoj poziciji za dovođenja Lovrića koji je procijenjen na dva milijuna eura (očekuje se da će biti prodan za barem dvostruko veću cifru) svakako je Bologna.

Momčad koju trenutno, unatoč dijagnozi raka, vodi Siniša Mihajlović drži sredinu tablice na 12. mjestu, ozbiljno je ušla u pregovore oko dovođenja Zlatana Ibrahimovića. Da bi mogao doći u Bolognu, najavio je i sam švedski napadač, koji je rekao da bi na stadion Renada Dall'Are stigao samo zbog Mihajlovića s kojim je dijelio svlačionicu u Interu.

Po tom pitanju se oglasio i sportski direktor kluba Walter Sabatini. I poprilično poškakljao maštu svojim navijačima.

„Zlatan Ibrahimović u Bologni je izgledna mogućnost. Vjerujte mi, nije nemoguće. On razmatra našu ponudu jer želi pomoći Siniši Mihajloviću. Radimo sve što možemo da to omogućimo, to bi bilo fantastično. Vidjet ćemo“, rekao je sportski direktor Bologne i tako potvrdio mogućnost da Ibra dođe u Bolognu.

Tko zna, možda već na zimu Kristijan Lovrić i Zlatan Ibrahimović postanu suigrači... Naravno, iz trenutne perspektive čini se kao nategnuta mogućnost, prvenstveno zbog Ibrinog koketiranja s Napolijem (u siječnju postaje slobodan igrač), ali ovo sve i nije toliko nemoguć scenarij.

 

 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Kristijan LovrićZlatan IbrahimovićHNK GoricaSiniša MihajlovićBologna

Ostale Vijesti