REUTERS/Murad Sezer
REUTERS/Murad Sezer

Turski nogometni savez demantirao da je Kuntz smijenjen

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 18.09.23. | 18:53

Iduću utakmicu igraju protiv Hrvatske u Osijeku.

Izbornik turske nogometne reprezentacije Nijemac Stefan Kuntz nije dobio otkaz, objavio je Turski nogometni savez (TFF) demantiravši pisanje tamošnjih medija.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Turska novinska agencija Demiroren (DHA) u nedjelju je objavila kako je TFF odlučio raskinuti ugovor s Kuntzom nakon što je Nijemac kritizirao svoje igrače poslije poraza u prijateljskoj utakmici od Japana prošli tjedan. U priopćenju TFF navodi kako izvješća koja kruže u medijima o razlazu s Kuntzom "ne odražavaju istinu".

"Turska nogometna federacija službeno je pozvala Stefana Kuntza, čiji ugovor traje, na sastanak s predsjednikom TFF-a Mehmetom Buyukeksijem 20. rujna, u srijedu", dodaje se.

Kuntz vodi Tursku od rujna 2021. godine, a pod njegovim vodstvom u 20 nastupa ostvarila je 12 pobjeda, tri remija i pet poraza.

U kvalifikacijama za EURO 2024. Turska je na drugom mjestu skupine D sa 10 bodova koliko ima i vodeća Hrvatska, ali Vatreni imaju bolju gol-razliku i utakmicu manje.

Momčad izbornika Zlatka Dalića iduću kvalifikacijsku utakmicu igrat će 12. listopada upravo s Turskom na Opus Areni u Osijeku.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

Turska nogometna reprezentacijaTurskaStefan KuntzKvalifikacije za Euro 2024Kvalifikacije za Euro

Ostale Vijesti