Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Turski mediji pišu: Oršić nije jedini Hrvat o čijem se odlasku priča u Trabzonsporu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.08.24. | 17:30

Bivši hajdukovac, navodno je na također na listi odlazaka

Bivši igrač Hajduka Tonio Teklić, nije ispunio očekivanja u Trabzonu. Proveo je pola sezone na posudbi u Fatih Karagümrüku, a sada kada se vratio i dalje nije u planovima kluba.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Tu se u igru uključio drugi turski klub - Sivasspor - koji je pokazao interes za njega i pregovori su započeli, prema Resatu Canu Özbudaku.

Čini se kao savršena priča. Naime, Trabzonspor želi Reya Manaya, igrača Sivasspora, a budući da Sivasspor želi njihovog Teklića, razmjena igrača, ali i transferi mogli bi biti rješenje problema. Dodano je kako je Trabzonspor dao ponudu za novčani iznos plus razmjenu nekog od igrača za Sivasspor i da bi imena koja će se koristiti u razmjeni mogla biti Fountas, Teklic i Umut Bozok. Uz to, u turskim medijima je navedeno da Trabzonspor još nije dobio odgovor na svoju ponudu za Reya Manaja, te je naglašeno da su iznosi koje je Sivasspor tražio visoki, ali po tom pitanju se onda oglasio i sam klub i sve porekao.

“U posljednje vrijeme, temeljem vijesti objavljenih u tisku i društvenim mrežama o transferu našeg nogometaša Reya Manaja, proizašla je obveza informiranja naše zajednice i javnosti. Nije bilo službene ponude za transfer Reya Manaja od bilo kojeg kluba. Molimo naše navijače i sportsku javnost da se oslanjaju samo na izjave dane putem naših službenih kanala."


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

TrabzonsporMislav OršićTonio TeklićSivassporturska nogometna liga

Ostale Vijesti