REUTERS/Vahram Baghdasaryan
REUTERS/Vahram Baghdasaryan

Turski izbornik: “Nismo favoriti protiv Hrvatske, ali atmosfera u Bursi bit će poticajna za moje igrače”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 26.03.23. | 17:57

Stefan Kuntz se nakon pobjede u Jerevanu okrenuo srazu s Vatrenima

Izabranici Zlatka Dalića remizirali su u sklopu skupine D protiv Walesa 1:1, a u utorak u 20.45 sati po srednjoeuropskom vremenu (21.45 po lokalnom) slijedi im gostovanje protiv Turske u Bursi.

Turska je u subotu u Jerevanu svladala Armeniju 2:1. Autogolom Kabaka poveli su domaćini, ali su potom na tursku stranu rezultat okrenuli strijelci Kökcü u 34. i Aktürkoglu u 64. minuti.

Turski izbornik, Nijemac Stefan Kuntz (60), nije bio potpuno zadovoljan igrom protiv Armenije, ali s tri boda će im lakše biti dočekati Vatrene koju su, prema njemu, favoriti u tom susretu.

“Utakmica s Hrvatskom bit će potpuno drukčija. Nećemo biti favoriti. No, naši će navijači biti uz nas, stadion će biti prepun. Kada su emocije uključene u reprezentativne utakmice, izvedba je drugačija. Znam koliko su vatreni navijači Bursaspora. Atmosfera u Bursi uvijek je sjajna i sigurno će biti poticajna za moje igrače. Bit će to drugačija utakmica”, rekao je njemački stručnjak na klupi Turske.

Utakmica u Bursi se igra u utorak od 20.45 sati. Hrvati će biti bez Brune Petkovića i Marka Livaje, dočim je Turcima upitan također napadač Enes Ünal. (G)



Tagovi

Turska nogometna reprezentacijaStefan KuntzArmenska nogometna reprezentacijaKvalifikacije za Euro 2024Hrvatska nogometna reprezentacijaVatreni

Ostale Vijesti