NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg

Tri Hrvata karijeru nastavljaju u Širokom Brijegu: „Želimo vratiti europske utakmice na Pecaru“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 12.09.24. | 08:35

Proširila se hrvatska kolonija na Pecari...

Još u srijedu smo objavili kako je bivši igrač Rijeke, Varaždina i Zrinskog (iz Jurjevca), Mato Stanić, pojačao Široki Brijeg iz susjedne BiH s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor. Osim njega, na Pecaru su stigla još dva zanimljiva imena. Prvi je Ivan Jukić (28), krilni napadač koji je igrao u Imotskom, Splitu, Kielcu (Poljska), Sarajevu i, posljednje, Zrinjskom (iz Mostara), a drugi također krilni napadač, nešto mlađi Franjo Posavac koji je prije Širokog Brijega igrao za Radomlje.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Jako sam sretan i ponosan jer sam potpisao za ovaj klub. Zahvaljujem se upravi i treneru na ukazanom povjerenju. Klupske i moje osobne ambicije se podudaraju. Želimo europske utakmice vratiti na Pecaru, konkurentni u ligi i Kupu te dosegnuti najveće moguće ciljeve", rekao je na predstavljanju Jukić, a slično je govorio i Posavac:

"Jako sam sretan i uzbuđen. NK Široki Brijeg ima bogatu tradiciju i uspjehe. Iznimno sam ponosan što ću imati priliku predstavljati njegove boje. Radujem se novim izazovima i uspjesima koje ćemo zajedno ostvariti", kazao je novi igrač Plavo-bijelih.

Još od ranije, u redovima Širokog Brijega nalaze se vratar Tomislav Tomić, stoperi Stipe Vučur i Božo Musa, bekovi Matija Kolarić i Ivan Pranjić, veznjaci Damir Zlomislić, Tomislav Tomić, Zvonimir Kožulj, ofenzivci Filip Matić, Domagoj Jelavić, Ilija Bagarić, Miroslav Iličić te Nigerijac s hrvatskim državljanstvom Stephen Chinedu.

Nakon pet kola Široki je peti s osam osvojenih bodova.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Široki BrijegPremijer liga

Ostale Vijesti