Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Tresla se brda, rodilo se ništa: Stopera Lokomotive neće ni Modri

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 26.05.21. | 08:27

Lokomotiva želi nešto zaraditi na njemu dok još može

Dolazak nekadašnjeg grčkog velikog stoperskog talenta Kyriakosa Papadopoulosa u HNL kod mnogih je izazvao čuđenje. Provjeravalo se sve moguće izbore više puta, a oči se trljale kad se pojavio na televiziji u dresu Lokomotive. Tada je to za sve bilo malo realno i bez obzira na karijeru koja u posljednje vrijeme nije išla zvjezdanim smjerom.

Međutim, Papa je nakon niza bundesligaških sezona tu u Lokomotivi gdje se prometnuo u lidera momčadi s kojom je na kraju izborio ostanak u HNL-u. Lokomotiva s Grkom ima ugovor do prosinca ove godine i sad im je krajnje vrijeme ako žele nešto zaraditi na njemu.

Jučer su Sportske novosti plasirale informaciju, koja je kasnije demantirana, o interesu Hajduka za ovog stopera. Činjenica je da Splićani traže braniča, ali Grk nije njihov predmet interesa.


Dugo se smatralo da je Papi Lokomotiva tek usputna stanica do Maksimira. No, Modri su ipak odustali od njegovog dovođenja, navode Sportske novosti.


Lokomotiva ga svakako želi sada prodati dok još može nešto i zaraditi na ovom 29-godišnjaku koji je uspio djelomično oživjeti karijeru u HNL-u. Papa je otišao na odmor u Grčku, a potom će za svoju nacionalnu vrstu odigrati dvije prijateljske utakmice protiv Belgije i Norveške, a povratak u Zagreb bi trebao biti 14. lipnja kada će se znati više o njegovoj budućnosti.


Tagovi

Kyriakos Papadopoulosgrčka nogometna ligaGrčka nogometna reprezentacijaGrčkaLokomotiva Zagreb

Ostale Vijesti