Di Francesco pred otkazom – dva imena spominju se kao nasljednici

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 07.03.19. | 14:51

Upravi nije dobro sjeo poraz u Ligi prvaka.

Nakon pomalo šokantnog poraza u drugom produžetke uzvratne utakmice Lige prvaka od Porta, nogometaši Rome uskoro bi mogli ostati bez trenera.

> Predsjednik Rome: Odustajemo, opet su nas opljačkali

Kako prenosi talijanski Calciomercato, sudbina Eusebija Di Francesca je poprilično 'u zraku', odnosno na tankom je ledu i vrlo je izvjesno da mu uprava uruči otpusno pismo. Čini se kako je 49-godišnji strateg bio vrlo svjestan svoje pozicije nakon poraza u osmini finala Lige prvaka. Kako su prenijeli talijanski mediji, trener 'Vučice' nije se pojavio na obaveznoj press konferenciji nakon utakmice nego je odmah odjurio u autobus gdje je ostao sjediti sam u tišini, čekajući igrače i povratak u Rim.

Već ranije ove sezone uprava je razmišljala o otkazu Di Francescu, a izgledno je da će ovaj put odluka biti konačna.

Dva su kandidata koja spominje Calciomercato, koji bi trebali biti njegovi nasljednici na klupi Gialorossa, barem do kraja aktualne sezone. Riječ je o   bivšem engleskom prvaku s Leicesterom, Claudiju Ranieriju koji je prošlog tjedna dobio otkaz u Fulhamu. Drugo ime je Christian Panucci, koji je već odradio preliminarne pregovore sa sportskim direktorom Francom Baldinijem.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Eusebio Di FrancescoClaudio RanieriFranco Baldini; Christian Panucci

Ostale Vijesti