REUTERS/Antonio Bronić
REUTERS/Antonio Bronić

Trener kojeg je smijenio Čačić kandidat da naslijedi Ten Haga

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 07.10.24. | 12:30

U utorak se sastaju vlasnici Mancester Uniteda kako bi odlučili o sudbini trenera

Thomas Tuchel je spreman preuzeti mjesto menadžera Manchester Uniteda nakon Erika Ten Haga, saznaju Manchester Evening News, a prenosi Sky.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sky Sports je izvijestio da je Tuchel bio na užem popisu nasljednika Ten Haga ljetos kada su novi suvlasnici iz INEOS-a odlučivali hoće li otići skupa sa svojim trenerom prije nego što su na kraju odlučili zadržati vjeru u Nizozemca.

Međutim, United je dobio samo tri od 11 utakmica ove sezone, nalazi se na 14. mjestu na ljestvici Premier lige i zabio je samo pet golova u sedam ligaških utakmica, što je drugi najniži rezultat u ligi.

Prema Manchester Evening Newsu, United je također zainteresiran za brojne kandidate - ali Tuchel ima dodatnu privlačnost jer je trenutno bez posla. Podsjetimo, smijenjen je s klupe Chelsea nakon poraza od Dinama u Ligi prvaka u rujnu 2022. godine (1-0), kad je Modre vodio Ante Čačić.

Sastanak vodstva INEOS-a zakazan je za utorak kako bi se odlučilo o sljedećem potezu, a sljedeća utakmica Man Uniteda bit će nakon prvenstvene stanke tek 19. listopada protiv Brentforda na Old Traffordu. (G)



Tagovi

Thomas TuchelManchester UnitedErik ten HagAnte ČačićChelseaPremier liga

Ostale Vijesti