Hrvoje Jelavić/Pixsell
Hrvoje Jelavić/Pixsell

Trebao je debitirati na Poljudu, ali je odbio klupu Mostaraca!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 24.06.24. | 10:00

Bivši Vatreni ipak neće naslijediti Deana Klafurića i zasad ostaje trener kluba iz Prve NL. Presudili su vannogometni razlozi

Jerko Leko ipak neće postati trener Veleža! Premda je dogovor bio blizu, a neki mediji već objavili 'ekskluzivu' da je stvar gotova i da bi Leko trebao debitirati na klupi Mostaraca već večeras u prijateljskoj utakmici protiv Hajduka na Poljudu, od cijele priče ipak neće biti ništa. Kako doznaje Germanijak, Leko je obavio razgovore s klupskim čelnicima, doista je izgledalo da će doći do dogovora, međutim, bivši Vatreni na kraju se zahvalio na pozivu i neće doći u Mostar. Presudili su, navodno, neki vanjski pritisci i nenogometni razlozi, Leko očito dijelu klupskih dužnosnika ili možda navijača nije bio po volji pa je sam odlučio presjeći taj čvor i ne dolaziti u sredinu, u kojoj ne bi imao punu podršku. Velež još traži nasljednika Deana Klafurića, koji je nedavno napustio klub.

"Ne želim raditi u atmosferi gdje se prebrojavaju krvna zrnca, gdje nije u prvom planu sportska ambicija.", rekao nam je kratko Leko, nagovjestivši da se u sve umiješala politika.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Zasad Leko ostaje na klupi Jaruna, kluba iz Prve NL, s kojim je sezonu završio na odličnom petom mjestu, a koji za novu sezonu najavljuje nove, prvenstveno infrastrukturne iskorake. No, nije isključeno da će Leko i napustiti Jarun prije početka nove sezone, nakon tri godine u Jarunu i njegove su trenerske ambicije prvoligaške. Velež je mogao biti dobar iskorak u tom smjeru, ali ne sumnjamo da bi uskoro mogla sletjeti i nova prilika. Iz Hrvatske, Slovenije, BiH ili neke druge države... (T.N.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Jerko LekoVelež MostarHajdukNK Jarun

Ostale Vijesti