REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

Transferi u nastajanju: United bi braniča Bayerna, vezist Cityja prema MLS-u

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 26.10.24. | 09:53

Obojici igrača ugovor sa sadašnjim klubovima ističu sljedećeg ljeta

Iako su još dva mjeseca do početka zimskog prijelaznog roka, ne manjka vijesti s tržnice nogometaša.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Tako Sky Sports prenosi pouzdane glasine o interesu Manchester Uniteda za lijevog beka minhenskog Bayerna Alphonsa Daviesa, koji “postaje konkretniji”, piše Florian Plettenberg s njemačkog Skyja.

Davies, koji još uvijek ima samo 23 godine, posljednjih je dana bio meta opsežne potrage za informacijama od strane Uniteda, dodaje se u članku.

Kapetan Kanade za koju odnedavno igra i hajdukovac Niko Sigur može slobodno razgovarati s klubovima od 31. prosinca, budući da mu krajem lipnja sljedeće godine ističe ugovor.

Što se, pak, vijesti iz svjetloplavog dijela Manchestera tiče, Kevin De Bruyne (33) “drži pregovore” sa San Diegom iz sjevernoameričke MLS lige. Belgijski vezist je održao razgovore s franšizom iz Kaligornije o potencijalnom budućem prelasku, javkja Givemesport.

De Bruynea se povezivalo s preseljenjem u Ameriku ili Saudijsku Arabiju i radije bi otišao u Ameriku, tvrdi list.

Kao i Daviesu u Bayernu, bivšem belgijskom reprezentativcu ističe ugovor s Manchester Cityjem sljedećeg ljeta, novi potpisao nije... (G)



Tagovi

Alphonso DaviesKevin De BruyneBayernManchester CityManchester UnitedZimski prijelazni rokZimski prijelazni rok 2025.Ljetni prijelazni rok 2025.nogometni transferitransferiMLSSan Diego FC

Ostale Vijesti