Facebook/NK Istra 1961
Facebook/NK Istra 1961

Tramezzani sprema klopku za Dinamo, Istra 1961 u generalnoj probi umalo dobila člana Serie A

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 29.07.24. | 08:00

Strijelac je bio Hamza Jaganjac u 72. minuti

Istra 1961 odigrala je 1-1 u generalnoj probi za početak HNL-a kod novog/starog člana Serie A Venezije što je znak da je spremna za dvoboj 1. kola koji igra s Dinamom u petak u 21 sat. 

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Trener Puljana Paolo Tramezzani može biti zadovoljan posljednjom provjerom na kraju priprema uoči starta domaćeg natjecanja, ali i izuzetno zahtjevnog dvoboja s Dinamom. Pokušao je talijanski strateg svoje 'zemljake' uhvatiti u klopku, simulirali su ono što će prezentirati u petak u Maksimiru, čvrstom obranom i izlascima u kontranapade, nada se izvući što se izvući da protiv aktualnog prvaka Dinama.

Njegova momčad je u Mestreu gdje je ultramoderni kamp Venezije djelovala jako zrelo, već na samom početku imali su Zeleno-žuti gredu, prijetili povratniku u Serie A te u konačnici ostvarili respektabilan rezultat.

Pogotkom Hamze Jaganjca iz 72. minute imali su vodstvo, ali je Christian Gytkjaer donio u 78. minuti izjednačenje 'lagunarima'. (dku)



 


Tagovi

Istra 1961Venezia FCPaolo TramezzaniPrijateljska utakmicaGNK DinamoHrvatska nogometna ligaHamza Jaganjacpripremne utakmicepripremeStadion MaksimirSerie A

Ostale Vijesti