Marko Lukunić/PIXSELL
Marko Lukunić/PIXSELL

Trajkovski: “Morali smo nakon gola bolje zatvoriti utakmicu“

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 11.08.24. | 21:39

Hajdukov strijelac nije imao razloga za momčadsko slavlje

Utakmicu u Kranjčevićevoj prokomontirao je i Hajdukov strijelac Aleksandar Trajkovski, činilo se za pobjedu, no Lokomotiva je u posljednji trenutak izjednačila na 1-1.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobro je za Makedonca što je nakon povratka na teren u prošlom kolu, u sljedećem zabio, no to nije bilo dovoljeno Bijelima za tri boda.

„Znali smo da će biti teška utakmica, s puno dvoboja i dugih lopti. Oni su se pripremili za takvu igru. Mi smo igrali svoje, stvarali šanse, a poslije prvog gola trebali smo bolje zatvoriti utakmicu i zadržati pobjedu. Međutim, to je nogomet. Igralo se devet minuta nadoknade u kojoj su uz malu neugodnost oni uspjeli iznuditi kazneni udarac.“

Kada ste zabili, svi na klupi su skočili, uletjeli u teren slaveći što je pokazatelj da ste prava klapa...

„Moramo se još poboljšati u posljednjoj četvrtini terena, još dosta uigrati. Nadam se da će to s vremenom doći na svoje kako treba. I to, nadam se, što prije. Moramo se znati namjestiti, bit će to sve bolje i bolje.“

U četvrtak je uzvrat s Ružomberokom pred punim Poljudom...

„Čeka nas uzvrat u Europi, nadam se krcatom stadionu te da će nas navijači podržati. Bit će drugačija utakmice od ove. Nadam se da ćemo dobiti i proći dalje“, zaključio je Trajkovski. (dku)



Tagovi

Aleksandar TrajkovskiNK LokomotivaHajdukRužomberokHrvatska nogometna ligaKonferencijska liga

Ostale Vijesti