Tragičar Hulla: Prvo promašio penal, pa pogodio prečku (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 01.08.14. | 10:36

Tom Huddlestone neće po dobrome pamtiti prvu utakmicu protiv slovačkog Trenčina u trećem pretkolu Europske lige u europskom debiju Hull Citya...

Susret je završio bez pogodaka, a Hull City bio je blizu pobjede, no Tomu Huddlestoneu je u 63. minuti obranjen penal, a potom isti igrač niti odbijanac nije uspio poslati u protivničku mrežu, već je lopta završila u prečki.

Tako nije iskorištena dvostruka stopostotna prilika za vodstvo, koje bi na kraju bilo i vrijedno pobjede.

'Tigrovima' je sinoćnja utakmica u slovačkoj Žilini, gdje Trenčin igra europske utakmice, bila premijerna u europskim natjecanjima, a u Europsku ligu priključili su se u trećem pretkolu, nakon što su završili kao drugi u FA kupu, izgubivši od Arsenala. U svom debiju u Europi mogu biti razočarani što nisu došli do pobjede, a više sreće tražit će u uzvratu na svom stadionu u četvrtak, 7. kolovoza.

Hull ove godine slavi 110. obljetnicu, a nikada se nije plasirao u europska natjecanja, dok prošle sezone nije dogurao do filana FA Cupa, u kojem je s 3:2 izgubio od Arsenala.

„Bilo je to lako za zabiti. Stavio bi kuću da će Tom zabiti. Mislim da smo promašili tri od četiri zadnja penala pa bi ih trebali početi vježbati jer zbilja nismo dobri u njima. Trebala nam je ovakva utakmica“, rekao je nakon utakmice menadžer Hulla Steve Bruce.

(Action Images)


Tagovi

Steve BruceTrenčinTom HuddlestoneHull City

Ostale Vijesti