Tragedija Lassane Diarre dok je igrao prijateljski susret s Njemačkom

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 14.11.15. | 21:44

Rođakinja veznjaka Marseillea i Francuske jedna od žrtava terorističkog napada...

U stravičnim terorističkim napadima u Parizu poginulo je više od 120 ljudi. Napad se dogodio tijekom prijateljske utakmice između Francuske i Njemačke na Stade de Franceu.

Jedan od aktera tog dvoboja bio je i Lassana Diarra, koji je kao i 80 tisuća posjetitelja nekoliko sati proveo na stadionu. Po povratku ga je dočekala užasna vijest. U napadu je poginula njegova rođakinja Asta Diakite, koja mu je, kako kaže, bila poput sestre...

„Dobra večer svima, u svijetlu dramatičnih događaja koji su se jučer odigrali u Parizu i Saint Denisu, s velikom žalosti u srcu vam pišem ovo. Kao što se možda pročitali, osobno sam pogođen ovim napadima. Moja rođakinja Asta Diakite jedna je od žrtava pucnjave koja se dogodila jučer, kao što je to slučaj sa stotinama nedužnih francuskih državljana. U ovo vrijeme terora, važno je za sve nas koji predstavljamo našu zemlju i njenu raznolikost, da istupimo ujedinjeni pred lice horora koji nema veze s religijom i bojom kože. Zajedno možemo obraniti ljubav, poštovanje i mir. Hvala svima na porukama podrške, vodite računa o sebi i svojima, i neka naše žrtve počivaju u miru“, napisao je Lass Diarra.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Lassana DiarraFrancuska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti