REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Toni Kroos objavio kraj igračke karijere!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.05.24. | 13:00

Bomba iz Madrida

Toni Kroos šokirao je nogometnu javnost objavivši kraj karijere! Ponajbolji veznjak današnjice odlučio se povući u nogometnu mirovinu nakon Europskog prvenstva 2024. s Njemačkom.

To znači da neće produžiti ugovor s Real Madridom koji mu, kao i hrvatskom kapetanu Luki Modriću, istječe na kraju ove sezone.

U emotivnom obraćanju na društvenim mrežama, sjajni njemački veznjak poručio je kako će mu finale Lige prvaka na Wembleyu protiv dortmundske Borussije biti posljednji nastup za Madriđane.

„17. srpnja 2014. - dan mog predstavljanja u Real Madridu, dan koji je promijenio moj život. Kao nogometaša, ali i posebno kao osobe. Bio je to početka novog poglavlja u najvećem klubu na svijetu. Nakon deset godina, na kraju sezone to poglavlje dolazi kraju. Nikada neću zaboraviti to uspješno vrijeme. Zahvaljujem se svima koji su me otvorenog srca primili i ukazali mi povjerenje. Posebno bih se želio zahvaliti vama, dragi Madridisti, na vašoj privrženosti i ljubavi od prvog do posljednjeg dana. Ujedno, ova odluka znači da će moja karijera aktivnog nogometaša završiti ovog ljeta nakon Eura. Kao što sam uvijek govorio: Real Madrid jest i bit će moj posljednji klub. Sretan sam i ponosan što sam u svom razmišljanju našao pravi trenutak za svoju odluku i što sam je mogao sam izabrati. Moja je ambicija uvijek bila završiti karijeru na vrhuncu svoje izvedbe. Od sada je samo jedna misao vodilja: Idemo po 15. Ligu prvaka!“, napisao je 34-godišnjak na svom Instagramu.

Za Real je dosad odigrao 463 utakmice uz 28 pogodaka i čak 98 asistencija. (pz)



Tagovi

Toni KroosReal MadridLiga prvakafinale Lige prvakaNjemačka nogometna reprezentacijaEuro 2024

Ostale Vijesti