Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Tomislav Stipić nakon samo pet utakmica dobio otkaz

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 26.08.24. | 09:00

Presudio mu je užasan ulazak u sezonu

Hrvatski trener Tomislav Stipić dobio je otkaz u bugarskom CSKA-u iz Sofije. Klub je na službenim stranicama objavio kako se radi na raskidu ugovora Stipiću i njegovim pomoćnicima.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Stipić i njegovi pomoćnici složili su se da do daljnjega neće voditi momčad te da neće davati nikakve izjave dok se ne završe pregovori o raskidu ugovora. Više informacija bit će dostupno uskoro", stoji u ponedjeljak ujutro na službenoj stranici bugarskog kluba.

Drugi je to puta u svega devet mjeseci da je Stipić dobio otkaz. Prethodni puta to mu se dogodilo na klupi latvijske Rige, s kojom je osvojio Kup,ali i izgubio prvenstvo. U Sofiji je otkaz dobio zbog očajnog ulaska u sezonu. Nakon pet kola CSKA ima jednu pobjedu i četiri poraza te je na 13. mjestu u ligi koja ima 16 klubova.

Osim CSKA i Rige, u trenerskoj kariejri vodio je latvijsku Audu, s kojom je također osvojio Kup, Slaven Belupo, Grasshoppers, kineski Nantong Zhiyun, juniore Eintracht Frankfurta, Aue Erzgebirge, Stuttgart Kickerse te drugu momčad Ingolstadta.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

CSKA SofijaBugarskaTomislav Stipić

Ostale Vijesti