Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Tomić: Želimo ispraviti greške koje smo napravili u prvoj utakmici

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 25.08.21. | 17:24

Susret počinje sutra u 20 sati

Sutra, s početkom u 20 sati, Rijeka igra važnu, prevažnu utakmicu protiv grčkog PAOK-a. Ulog je golem, pobjednik ide u grupnu fazu premijernog izdanja Konferencijske lige, a ni novci nisu “za baciti”. UEFA je ove sezone odlučila nagraditi klubove s izdašnim sredstvima kako bi dodatno popularizirala europsku “treću ligu”, pa će tako Rijeka sutra, ukoliko pobijedi, pospremiti u klupsku blagajnu nemalih 3 milijuna eura. Nakon 1:1

(3.50) RIJEKA (3.25) PAOK (2.05)

Danas je održana press konferencija za medije, na njoj su govorili trener Tomić i jedan od velikih talenata Rujevice – Ivan Lepinjica. Prije početka razgovora sa sedmom silom, klub je objavio kako je istočna tribina rasprodana, te da je ostalo još svega nekoliko stotina ulaznica za ostale tribine. Čini se da će sutra sve biti puno, unatoč strogim covid protokolima..

“Došli smo do vrhunca ovog prvog dijela sezone. Mislim da smo ostvarili dobre rezultate u ovom periodu kada smo uvodili mnoštvo novih igrača i isprobavali novi sustav igre. Ozračje u ekipi je odlično, želimo ispraviti pogreške koje smo napravili u prvoj utakmici i na krilima naših navijača doći do plasmana u grupu”, istaknuo je Tomić.

Trener ima razloga za optimizam. Rijeka treba bilo kakvu pobjedu za prolaz bez produžetaka. Jedan od onih koji su dovedeni na Rujevicu ba[ ya ovakve utakmice je Josip Drmi’, prekaljeni golgeter s internacionalnim iskustvom. Josip se ozljedio, čak je i poluspreman ušao spasiti pobjedu protiv Šibenika, no srećom, s Drmićem je sve u redu, bit će spreman za PAOK. S druge strane Murić neće konkurirati za nastup, kao ni Labrović. Prevedeno, opet ćemo na vratima gledati Prskala ili Zlomislića.

S druge strane, Lepinjica je spreman za sutra i samo kratko proučuje “uz pomoć navijača i malo više hrabrosti i samopouzdanja možemo ostvariti jako dobar rezultat”

Rijeka ima sve u svojim rukama. Pred svojim navijačima, na svojem travnjaku. PAOK je možda na papiru favorit, no ne smijemo zaboraviti da je ekipa s Rujevice sjajno odigrala dva slična susreta ovakvog tipa. Suršili su Stutgart, prošli su Copenhagen, ne vidimo razloga zašto ne bi pao i PAOK.

(3.50) RIJEKA (3.25) PAOK (2.05)



Tagovi

HNK RijekaPAOKKonferencijska liga

Ostale Vijesti