REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Toma Bašić na korak od potpisa za Hajduk, trebao bi biti spreman za Derbi u Maksimiru

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 02.09.24. | 19:11

Načelni dogovor je postignut, samo gazda Lazija mora dati zeleno svjetlo

Toma Bašić (27) sasvim je blizu posudbe iz Lazija u Hajduk, objava splitskog kluba bi se mogla dogoditi već ovoga utaorka.

Sve je ispregovarao, dao ruke agent Adrian Aliaj, klubovi su se praktički dogovorili, Lazio bi treba pokrivati veći dio Bašićeve plaće, samo se čeka da sve potvrdi i da zeleno svjetlo gazda Claudio Lotito, koji je doduše sklon promjenama mišljenja.

Ali sve pretpostavke postoje, pa bi se Bašić već ubrzo trebao pojaviti na Poljudu, staviti potpis, zadužiti dres i staviti se na raspolaganju Gennaru Gattusu. Čeka se ovog utorka slika sa sportskim direktorom Nikolom Kalinićem, a možda je Bašić ipak kapitalac koji zaslužuje i predstavljanje pred medijima. Uglavnom, njemu je propala posudba u Veronu, pa je ostalo malo opcija, a protiv one koja uključuje povratak na mjesto gdje se afirmirao, njemu je poželjna. Osim toga, Hajduk će dobiti polivalentnog veznog igrača, koji može trčati, ali kreirati, a ima i sjajan slobodan udarac ljevicom. Bio bi još jedan plus pred gostovanje u Maksimiru koje slijedi nakon stanke... (dku)



Tagovi

Toma BašićLazioHajdukClaudio LotitoLjetni prijelazni rok 2024.Serie AHrvatska nogometna ligaNikola KalinićGennaro GattusoDerbi

Ostale Vijesti