To je ljubav prema klubu: Aguero i Milito poklonili Independienteu moderni trening centar! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 26.03.16. | 16:49

Prva ljubav zaborava nema...

Nedavno je Sergio Aguero izazvao pravu erupciju oduševljenja kada je izjavio da će se po isteku ugovora s Manchester Cityjem, točnije u ljeto 2019. godine, vratiti u svoju rodnu Argentinu kako bi ponovo obukao dres prve ljubavi – Independientea.

Iako igraču kakav je Aguero definitivno nije potrebno da dokazuje beskrajnu ljubav koju osjeća prema Independienteu, pitamo se što li će onda ljudi u jednom od najvećih argentinskih klubova reći na ovo – Kun Aguero je ispunio svoje obećanje i matičnom klubu poklonio kompletan moderni trening centar!

Učinio je to Aguero zajedno sa nekadašnjim stoperom Barcelone Gabrielom Militom, također djetetom Independientea, koji je završio igračku i započeo trenersku karijeru upravo u ovom velikanu.

Točan iznos nije otkriven, ali mediji u Argentini špekuliraju da su napadač Man Cityja i trenutni trener Estudiantesa uložili veliki novac u ovaj projekt, a da su isti pokrenuli iz čiste ljubavi prema klubu. Vjerojatno ne postoji bolji i ljepši način da u svom klubu izgradiš kultni status, a Aguero i Milito sada uživaju i božanski status među strastvenim navijačima Independientea.

(Foto: Action Images)


Tagovi

IndependienteGabriel MilitoSergio Aguero

Ostale Vijesti