Frank Hoermann/DPA/PIXSELL
Frank Hoermann/DPA/PIXSELL

TM 'klikao' po Bundesligi: Stanišiću narasla tržišna vrijednost za 10 milijuna eura, Majeru pala za pet!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.10.24. | 15:25

Matanovićeva tržišna vrijednost sada je veća od Kramarićeve, a za milijun eura su 'jači' Jakić, Vidović i Labrović.

Njemački Transfermarkt, koji je specijaliziran za ažuriranje tržišnih vrijednosti nogometaša, ove je srijede korigirao 'cijene' u Bundesligi.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

'Najskuplji' dvojac ostali su 'klinci' – Jamal Musiala i Florian Wirtz, obojica sa po 130 milijuna eura, dok je bronca ostala u rukama Harryja Kanea kojeg TM cijeni na okruglih 100 milijuna eura. Na četvrtom mjestu je Xavi Simons, dok se na peto mjesto popeo Michale Olise kojeg sada TM cijeni na 65 milijuna eura, što je za 10 milijuna eura više u odnosu na njegovu 'dojučerašnju' tržišnu vrijednost.

Najveći rast tržišne vrijednosti ostvarili su Pavlović (50 milijuna eura) te Wirtz (130 milijuna eura) kojima je 'cijena' narasla za 20 milijuna eura, dok je s druge strane čak šestorici igrača tržišna vrijednost pala za 10 milijuna eura. I to sve igračima Bayerna – Saneu, Comanu, Kaneu, Kimmichu, Daviesu i Kimu.

Što se tiče Hrvata, ogroman skok dogodio se u slučaju Josipa Stanišića kojem je tržišna vrijednost skočila s 18 na 28 milijuna eura. Nadalje, najnovije ažuriranje obradovalo je i Matanovića kojem je tržišna vrijednost narasla za tri milijuna eura što ga sada, kao igrača 'teškog' osam milijuna eura, smjestilo ispred Andreja Kramarića kojem je tržišna vrijednost pala za milijun eura pa je tako sada, vjerovali ili ne, u donjem domu Hrvata u Bundesligi po tržišnoj vrijednosti.

Za milijun eura povećala se tržišna vrijednost Gabriela Vidovića (po novom 3.5 milijuna eura), Kristijana Jakića (6.5 milijuna eura) te Nediljka Labrovića (4.5 milijuna eura).

Što se tiče onih malo ružnijih vijesti, tu je glavna tema Lovro Majer kojem je tržišna vrijednost smanjena s 25 na 20 milijuna eura. Nadalje, za 2.5 milijuna eura je umanjena i tržišna vrijednost Josipa Juranovića koji je po novom 'težak' 7.5 milijuna eura, a uz ranije navedenog Kramarića, tržišna vrijednost se smanjila za 500 tisuća eura i Jakovu Mediću koji je sada 'težak' dva milijuna eura. Za kraj spomenimo i kako je tržišna vrijednost Ivana Prtajina ostala nepromijenjena, a sve nove 'cijene' u Bundesligi pronađite OVDJE.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

TransfermarktBundesligaJosip StanišićLovro Majer

Ostale Vijesti