REUTERS/John Sibley
REUTERS/John Sibley

Težak udarac za Real: Ostali bez francuske zvijezde naredna dva mjeseca!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 14.08.24. | 17:19

Možda se vrati za madridski derbi u gostima kod Atletica. Utakmica koja je trenutno na rasporedu za vikend od 28. do 29. rujna

Veznjak Real Madrida Eduardo Camavinga bit će odsutan do sedam tjedana zbog ozljede nakon istegnuća ligamenata lijevog koljena, objavio je Real.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Francuski reprezentativac zadobio je ozljedu tijekom treninga na Nacionalnom stadionu u Varšavi uoči utakmice UEFA Superkupa protiv talijanske Atalante. Dakle, neće ga biti u Superkupu i do sedam uvodnih utakmica Madrida u La Ligi, s mogućnošću da se vrati za madridski derbi u gostima kod Atletica. Utakmica koja je trenutno na rasporedu za vikend od 28. do 29. rujna.

"Duboko sam razočaran što sam zaradio ovu ozljedu i propuštam početak sezone. Naporno ću raditi da se uskoro vratim. Hvala vam na svim porukama podrške u zadnjih nekoliko sati i također želim timu uspješnu večerašnju utakmicu!"

Podsjetimo, Madrid je pobijedio konkurenciju iz Manchester Uniteda i Paris Saint-Germaina i potpisao Camavingu 2021.

Upisao je 145 nastupa za prvu momčad španjolskog kluba tijekom tri sezone, osvojivši devet trofeja u tom razdoblju uključujući dva naslova La Lige i dvije Lige prvaka.

Camavinga, koji je za Francusku igrao 21 put, započeo je 21 ligašku utakmicu u sezoni 2023./24. i igrao od početka u devet utakmica Lige prvaka, uključujući finalnu pobjedu nad Borussijom Dortmund. Bit će ovo sigurno težak udarac za Madriđane.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(eg)


Tagovi

Real MadridEduardo CamavingaozljedaLa LigaUEFASuperkup

Ostale Vijesti