REUTERS/Leon Kuegeler
REUTERS/Leon Kuegeler

Terzić: „Htjeli smo u Ligu prvaka naredne sezone, ali ne ovako“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 02.05.24. | 08:28

BVB je sinoć pogodio dvostruki bingo

Dvostruki bingo 'pogodili' su sinoć nogometaši dortmundske Borussije; osim što s Westfalena u Pariz nose pobjedu od 1-0 u polufinalu Lige prvaka, ovim slavljem su osigurali Bundesligi peto mjesto u Ligi prvaka naredne sezone, a to mjesto drži upravo – BVB.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

 „Htjeli smo se kvalificirati za Ligu prvaka preko Bundeslige, ali ne na ovaj način. To neće popraviti našu sezonu u Bundesligi, premda donekle ublažava podbačaj. Minimalan cilj nam je bio doći do Lige prvaka. Naravno, činjenica da je sad i peto mjesto dovoljno naša je zasluga“, komentirao je nakon pobjede strateg Žuto-crnih Edin Terzić.

Trener dortmundskog kluba je i komplimentirao svojim igračima za nastup protiv PSG-a.

„Momčadski smo odigrali sjajno. Tijesna, ali zaslužena pobjeda. Htjeli smo tu malu prednost, iako znamo da će idući tjedan vrlo vjerojatno biti teže nego večeras. Ovo je samo poluvrijeme, za tjedan dana čeka nas druga priča. PSG će imati euforičnu podršku svojih navijača“, poručio je bivši pomoćnik Slavena Bilića.

„Znali smo što nas čeka. Bio je ovo izjednačen ogled, obje momčadi su imale svoje prilike. Napadači su nekoliko puta nadmašili obranu, a oni su na koncu uspjeli zabiti taj jedan pogodak. Mi svoje dobre prilike nismo iskoristili i to nije nešto što ne možemo popraviti za uzvrat. Imamo dobre šanse“, komentirao je poraz trener Parižana Luis Enrique.



Tagovi

Liga prvakaBorussia DortmundPSGEdin Terzić

Ostale Vijesti