REUTERS/Claudia Greco
REUTERS/Claudia Greco

Terrier potpisao, Matip pred vratima njemačkog prvaka

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 19.07.24. | 12:53

Prvi je posljednje četiri godine bio član Rennesa, a drugom je istekao ugovor s Liverpoolom

Francuski napadač Martin Terrier (27) novi je član njemačkog prvaka Bayer Leverkusena.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Terrier se pridružio Apotekarima nakon što je posljednje četiri godine bio član Rennesa. Za Bayer je potpisao ugovor na pet godina, a njegovom bivšem klubu trebalo bi pripasti oko 25 milijuna eura odštete. Tijekom karijere igrao je i za Lyon, Strasbourg i Lille.

"Želja mi je bila prijeći u veliki klub u inozemstvu u Europi nakon sedam godina kao profesionalac u Francuskoj," rekao je Terrier za klupsku web stranicu.

Pred vratima njemačkog nogometnog prvaka je i i kamerunski branič Joel Matip (32), kojem je istekao ugovor s Liverpoolom u kojem je proveo osam godina, a prije toga je igrao za Schalke. U dresu kamerunske reprezentacije je upisao 27 nastup i postigao jedan gol.

Njemački prvak je ovoga ljeta angažirao dva igrača. Iz Girone je za 18 milijuna eura stigao španjolski veznjak Aleix Garcia, dok je iz Rennesa za 15 milijuna stigao francuski branič Jeanuel Belocian.

Klub su do sada napustili naš Josip Stanišić koji se vratio s posudbe u Bayern, te vratar Patrick Pentz koji je potpisao za danski Bröndby.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina) 


Tagovi

Martin TerrierJoel MatipRennesLiverpoolBayer LeverkusenBundesligaLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti