Ivana Ivanović/PIXSELL
Ivana Ivanović/PIXSELL

Tercet hajdukovaca na transfer-listi, brojka odlazaka mogla bi se popeti do deset igrača!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.06.24. | 17:47

Treniraju odvojeno dok ne pronađu novu sredinu ili raskinu ugovor

Francisco Ferro, Leon Dajaku i Yassine Benrahou ne nalaze se u planovima Hajduka za iduću sezonu premda su vezani ugovorima. Trener Gennaro Gattuso ih je u dogovoru sa sportskim direktorom NIkolom Kalinićem odvojio iz glavne skupine igrača, tako da treniraju zasebno dok se ne riješi njihova situacija.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ili će pronaći novi klub sami ili će se morati dogovoriti oko raskida ugovora, uglavnom su odstranjeni iz kadra s kojim radi Gattuso., što je znak da neće na glavni dio priprema u Sloveniju No, prema ugovoru im je klub dužan pružiti mogućnost treniranja.

Dakle, počelo je pospremanje na Poljudu, proradile Kalinićeve i Gattusove 'metle' te je u ovom trenutku manje važno na koji će način naći novu sredinu, hoće li im pomoći klub ili će se snaći sami uz asistenciju svojih menadžera.

Za Ferra ima interesa iz Portugala, a neki klubovi mogli bi angažirati Dajakua i Benrahoua koji su bili u središtu pozornosti kada su kao ozlijeđeni umjesto na terapijama bili na Hvaru dok je Hajduk igrao u Zagrebu.

Njihov odlazak otvara prostor za dovođenje novih igrača, a brojka odlazaka će se kao što smo i najavljivali popeti do gotovo cijele jedne momčadai.

Ugovori su prestali važiti Vadisu Odjidi-Ofoeu, Filipu Čuiću i Dinu Mikanoviću, Laszlu Kleineisleru i Josipu Brekalu završava posudba te smo s njima već na osam igrača. Ukoliko odu Emir Sahiti i Rokas Pukštas, eto deset odlazaka. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

HajdukGennaro GattusoNikola KalinićFerroLeon DajakuYassine BenrahouHrvatska nogometna ligaLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti