Marko Lukunić/PIXSELL
Marko Lukunić/PIXSELL

Tektonski poremećaj u Dubravi s dobrom i lošom vijesti: Stigao ikonski trener, glavni sponzor najavio odlazak

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 25.09.24. | 08:29

I u klubovima Prve NL događaju se promjene

Dok su svjetla medijskih reflektora uperena prema Maksimiru gdje se „svakog časa“ čeka odluka o novom treneru koja će ujedno značiti i novi početak, svojevrsni „fresh start“ nove vlasti ustoličene izborima u Dinamu proljetos, na istoku grada, u Dubravi, sprema se Izvanredna skupština kluba na kojoj bi se iz vodstva kluba mogao povući dosadašnji glavni sponzor Ivan Topčić, koji je dopredsjednik kluba i član Izvršnog odbora, stoga i ime Dubrava Tim Kabel. Kako piše Toni Roić u tiskanom izdanju Sportskih novosti, Topčić je već podnio ostavku, ali za konačni rasplet treba pričekati sjednicu Skupštine kluba.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, to nije sve, kako nakon kiše dolazi sunce, tako je Dubrava gotovo isti dan kad je glavni sponzor podnio ostavku dogovorila novog trenera i to ni manje ni više ikonu HNL-a, danas 64-godišnjeg Davora Mladinu. Prekaljeni strateg specijaliziran za spašavanje prvoligaša i uvođenje niželigaša u viši rang ovu je sezonu počeo na klupi Rudeša, a nakon što je Dubravu napustio Alen Šušnić koji je preuzeo Orijent u zadnaj tri kola momčad je vodio sportski direktor Darko Šantek. Momčad je u lošoj seriji, tri poraza, ali ohrabrujući remi bez golova s favoriziranim Sesvetama,stoga je predsjednik kluba Roko Ivanović dao je povjerenje čovjeku koji je vodio 20-ak klubova u Hrvatskoj i inozemstvu i svaku je svoju momčad poboljšao, dakako, u financijskim i infrastrukturnim gabaritima koje je u datim trenucima imao.

Dolazak Mladine zacijelo znači da Dubrava želi iskorak, dugoročno rješenje na klupi, obnovu svog stadiona i povratak na svoj teren, jer zadnje vrijeme dubravaši su domaćini u Sigetu (na Mladini jako dobro poznatom terenu i stadionu). Trenutno je momčad na šestome mjestu sa 10 bodova u sedam kola, a novi trener debitirat će u Gradskom vrtu u subotu 28. rujna kod Zrinskog Osječko 1664, koji je trenutno pretposljednji. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Davor MladinaDubrava Tim KabelPrva nogometna ligaHNLRoko Ivanović

Ostale Vijesti