Ovako je trener Gzire motivirao igrače za spektakularan preokret (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 19.07.19. | 14:07

Trener Maltežana ne krije zadovoljstvo.

Kao što to često biva u sportu, kad se nekoga podcijeni, taj će iz toga izvući motivaciju i dodatnu snagu kako bi dokazao suprotno. Tako je bilo i u slučaju igrača koje vodi Tedesco. Dan nakon utakmice objavljen je video s djelićem njegovog govora u svlačionici:

 

 

„Vidite novine preda mnom, znate što pišu... Vi niste nesposobni nego možete ispisati povijest budete li išli 200%! Trebaju nam golovi, treba nam pobjeda, a vi ju možete ostvariti!“

Priznao je kako je iznimno sretan i ponosan povodom rezultata kojeg su ostvarili on i njegovi igrači:

„Da budem iskren, do 16-17 sati bio sam spreman na poraz, a onda sam vidio jedne hrvatske novine u kojima se najavljuje golijada i sigurna pobjeda Hajduka. Znate, nije sve u nogometu, nego i u respektu. Najavljena je golijada, da Hajduk igra s poluigračima, to je bio okidač koji me pokrenuo, pokazao sam igračima novine i to ih je motiviralo.“

Ali nije Hajduk jedini koji je omalovažio simpatičnu, ali odvažnu maltešku momčad. Na samoj Malti, u lokalnim novinama Malta Independent, ovoj je povijesnoj pobjedi posvećen samo okvirić na 27. stranici.

Bez obzira na to, čestitke sa sredozemnog otoka nisu izostale, i to sa svih strana – i od konkurenstkih klubova, i od politilčara, odnosno zastupnika parlamenta, kao i samog premiojera Jospeha Muscata.

(foto: Screenshot)


Tagovi

HajdukGzira UnitedEuropska liga

Ostale Vijesti