REUTERS/Kacper Pempel
REUTERS/Kacper Pempel

Tečaj na pobjedu Hrvatske je viši od očekivanog, a imamo i široku ponudu na specijale

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 19.06.24. | 08:01

Dvoboj između Hrvatska i Albanije igra se od 15 sati u Hamburgu.

Nakon 0-3 poraza od Španjolske u prvoj utakmici Eura, Hrvatska se okreće ključnom dvoboju protiv Albanije koji se igra danas od 15 sati na Volksparkstadionu u Hamburgu. Albanija je, kao i Hrvatska, izgubila u prvom kolu (1-2 od Italije) i pred ovu utakmicu obje momčadi svjesne su da ih pobjeda približava drugom krugu, a remi i poraz im ostavljaju minimalne šanse za prolaz.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dakle, u Hamburgu ćemo gledati susret dvije reprezentacije koje moraju pobijediti, ali i djelomično oprezniji pristup jer su izbornici obje reprezentacije, Zlatko Dalić i Sylvinho, svjesni uloge ovog dvoboja.

Hrvatska je prema kladionicama veliki favorit. Tečaj na pobjedu Vatrenih vrednuje se s 1.50, na remi 4.7, a na pobjedu Albanije čak 8.40. No, kada uzmemo u obzir da je Hrvatska aktualni osvajač bronce i srebra na posljednja dva Svjetska prvenstva, aktualni viceprvak Lige nacija i među 10 najboljih reprezentacija svijeta, a Albanija (66. na svijetu) ipak iz drugog, možda i trećeg ešalona europskih reprezentacija, onda se taj tečaj od 1.5 na pobjedu Hrvatske čini kao prava prilika za zaradu!

S obzirom na status ove dvije reprezentacije, zgodnim se čini i oklada na pobjedu Hrvatske s hendikepom (2.35), a Germania u svojoj ponudi nudi i čitav niz različitih oklada za ovu utakmicu.

Što se tiče klađenja na točni rezultat, najniži je tečaj na pobjedu Hrvatske s 1-0 (5.90), kojeg slijedi tečaji na pobjedu Hrvatske od 2-0 (6.25) te 2-1 (7.75). Tečaj od 7.75 nudi se i na remi 1-1, dok se remi bez pogodaka vrednuje s tečajem od 9.00. Tečaj na pobjedu Hrvatske s 3-0 je niži (3-0), od tečaja na 1-0 pobjedu Albanije (1-0).

S obzirom na to da Germania u svojoj ponudi nudi i kombiniranje igara (klađenje na utakmicu + golovi) isplati se odigrati i jedinicu na Hrvatsku uz 0-2 pogotka na utakmici, za što se nudi tečaj od 3.25.

Utakmica Hrvatska - Albanija je, dakako, zastupljena i u Specijalu srijeda (klik na 'Specijal srijeda'). Tako se, recimo, gol Ante Budimira vrednuje s tečajem 3.00, Brune Petkovića s 3.20, a Marija i Marca Pašalića s 3.50, dok gol Joška Gvardiola vrijedi 13!

I u ovoj rubrici možete kombinirati oklade. Recimo, pobjeda Hrvatske uz gol Budimira vrijedi 3.75, uz gol Petkovića 4.00, a uz gol Gvardiola 16!

Također, možete se okladiti i da će Ivan Perišić zabiti gol iz slobodnog udarca (20), ili manje vjerojatno, ali ipak ne i nemoguće, da će Luka Modrić poentirati - glavom.

Ponudu za specijale srijedom pronađite OVDJE (klik na Specijali) (18+).


* Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaAlbanska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti