REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Talijansko iskupljenje u Reggio Emiliji: Azzurri u 45 minuta utrpali četiri komada Litvi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 08.09.21. | 21:28

Moise Kean je danas posebno raspoložen...

Netko je očigledno dobio jezikovu juhu!

Nakon razočaravajućeg remija protiv Švicarske, s kojim su doduše Talijani zasjeli na tron kao reprezentacija s najduljim nizom bez poraza (36), izbornik Mancini je “prelomio”. S gotovo posve drugačijom postavom je napao slabašnu Litvu i do poluvremena ih ispratio s čak četiri pogotka u mreži!

Najraspoloženiji u redovima Azzurra je zasad Moise Kean s dva pogotka na kontu. Navijači na stadionu Mapei (Reggio Emilia, dom Sassoula) zbilja mogu biti zadovoljni, njihova reprezentacija igra furiozno.

Mrežu gostiju načeo je upravo Moise već u desetmoj minuti. Talijani su za ovu utakmicu spremili beskonačnu kombinatoriku, uglavnom uz prebacivanje lopte s jedne na drugu stranu kako bi se maksimalno “stanjio” litavski obrambeni blok. Iz jedne takve šanse je pao prvi pogodak. Pronašite ga OVDJE. Tri minute kasnije, opet minijatura Italije, ovog puta je pucao Raspardori. Kako je krenulo, u drugom poluvremenu bi moglo biti “grdo”. Drugi pogodak možete pronaći OVDJE.

Deset minuta kasnije opet slična akcija za 3:0, a onda i finalni čavao u lijesu (barem u prvom poluvremenu) od strane raspoloženog golgetera Keana. Školsku akciju prave timske igre i kirurški precizan ulazak u prostor Keana pronađite na OVOJ poveznici

Čekamo drugo poluvrijeme, premda sumnjamo da će Talijani s ovolikom silinom napasti preplašene goste. S druge strane, možda Mancini na poluvremenu održi motivacijski govor i “nagovori” svoje igrače na još 45 minuta ovakvog “gaženja”.



Tagovi

ItalijaLitvakvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. godine

Ostale Vijesti