REUTERS/Tony Obrien
REUTERS/Tony Obrien

Talijanski mediji: "Torino i Jurić sanjaju o Vlašiću, ali njegovi previsoki zahtjevi ubijaju tu ideju"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.06.22. | 11:34

U Engleskoj se šuška da West Ham možda neće platiti cijenu dogovorenu prije godinu dana u CSKA iz Moskve zbog sankcija Rusiji, čime će Torino postati pristupačniji

Torino i Ivan Jurić nadaju se dolasku Nikole Vlašića. Prema izvješćima La Stampe, veznjaka West Hama žele vidjeti u Serie A, međutim, to ostaje tek ludi san zbog velikih zahtjeva koje navodno ima Vatreni. Konkretno, iznosi koje traži su previsoki, ali Jurić još uvijek nije odustao. Klub naporno radi na realizaciji transfera nakon što je dobio pozitivne povratne informacije od Čekićara, ali pitanje je mogu li oni platiti 27 milijuna eura za Vlašića i dati mu plaću od 3,5 milijuna eura godišnje.

Druga opcija je – posudba. To se i ne čini kao nerealna opcija. U Engleskoj se šuška da West Ham možda neće platiti cijenu dogovorenu prije godinu dana u CSKA iz Moskve zbog sankcija Rusiji, čime će Torinu postati pristupačniji

Vlašić je spreman za nove izazove. Nakon što je odradio neuvjerljivu sezonu u redovima West Hama, hrvatski reprezentativac željan je minuta i igre pa je izvjesno kako će iz redova Čekićara zasigurno ići. U Torino, ranije se spominjao i povratak u Hajduk. To bi bila ona romantičnija varijanta, ona je i manje realna. Prvenstveno zbog financijskih gabarita tog posla. Ta je opcija realna samo ako se Nikola odrekne znatne količine svojih mjesečnih primanja, a teško da će to učiniti.

Spominjao se čak i povratak u CSKA iz kojeg je došao u West Ham. Priča o povratku u Rusiju brzo je demantirana.

 „Razmišlja li Vlašić o tome da se vrati u Rusiju kao posuđen igrač? Ne, ne zanima ga takav transfer. CSKA u ovom trenutku u karijeri nije opcija za Nikolu", poručio je Vlašićev menadžer Tonći Martić u kratko razgovoru za Sport24.



Tagovi

Nikola VlašićengleskaPremiershipIvan JurićTorino

Ostale Vijesti