Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Talijanski mediji pišu: Napoli želi dvojicu braniča, jednog iz Hajduka, drugog iz Leeds Uniteda

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 29.04.21. | 16:41

Istaknuli su kako su Bili navodno odbili ponude teške pet milijuna eura od Sassuola i Torina.

Mario Vušković i Ezgjan Alioski glavne su mete Napolija u ljetnom prijelaznom roku, navodi Tuttosport.

Talijani pišu kako su u Napoliju definitivno prekrižili Nikolu Maksimovića i Faouzija Ghoulama, a prethodno spomenuta dva igrača koji su trenutno igrači Hajduka i Leeds Uniteda trebale bi biti njihove zamjene.

Ipak, Napoli nije jedini koji je zainteresiran za Vuškovića. Tuttosport piše kako su Bili odbili dvije ponude teške pet milijuna eura od Sassuola i Torina te da će Aurelio de Laurentiis morati malo dublje posegnuti u džep ukoliko talentiranog braniča Hajduka želi vidjeti u Napulju. S druge strane, Alioski na kraju sezone postaje slobodan igrač, a s reprezentativcem Sjeverne Makedonije slobodni su već sad pregovarati.

Ipak, postoje neke informacije kako je Bielsa stisnuo upravu Leedsa da Alioskom ponude novi, poboljšani ugovor, ali on trenutno važe opcije s raznih strana te vrlo vjerojatno neće postpisati ništa u narednih nekoliko mjeseci. Alioski igra dobro, Sjeverna Makedonija se prvi put u povijesti kvalificirala na Euro, a sve to ide spomenutom igraču da dobije iznimno dobre financijske uvjete od svojeg novog poslodavca.

Kako sad stoje stvari, Gattuso neće voditi Napoli u sljedećoj sezoni, ali s njim ili bez njega na klupi, procjena čelnika kluba je da je Alioski idealan tip igrača za njihovu momčad.

Što se tiče Hajduka i Vuškovića, prije svega nekoliko dana talijanski mediji su pisali kako Hajduk za svojeg braniča traži minimalno šest milijuna eura uz dodatne bonuse i postotak od sljedeće prodaje, a za klub kao što je Napoli to ne bi trebalo biti nešto neizvedivo.

Bilo kako bilo, talentirani branič igra sve bolje i bolje, a postoji realna mogućnost apetiti Hajduka dodatno porastu na kraju sezone ukoliko Vušković nastavi s dobrim igrama na Euru za mlade.

Ljetni prijelazni rok još nije ni počeo, a stvari su već sad poprilično zanimljive...


Tagovi

Mario Vuškovićnogometni transferitransferiLjetni prijelazni rokNapoliSassuoloTorinoEzgjan AlioskiLeeds UnitedMarcelo BielsaAurelio De Laurentiis

Ostale Vijesti