Eamonn Clarke/Press Association/PIXSELL
Eamonn Clarke/Press Association/PIXSELL

Talijani 'pokopali' Raiolu pa se ispravili, javljaju da se bori za život, oglasio se i agent na Twitteru

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 28.04.22. | 14:50

Novinar koji je prvi pustio informaciju o smrti najmoćnijeg nogometnog agenta se ispričao na Twitteru

Tijekom popodneva diljem nogometnog svijeta odjeknula je informacija da je preminuo jedan od najmoćnijih nogometnih agenata Mino Raiola. Prvi je tu vijest u eter plasirao poznati talijanski novinar i nekadašnji suradnik La Gazzette dello Sport Tancredi Palermi, međutim vijest je po svemu sudeći netočna.

Ispravio se i novinar koji je prvi pustio tu informaciju, a zatim je prenijeli svi relevantni svjetski mediji. Diljem svijeta odjeknula je informacija da su Zlatan Ibrahimović, Paul Pogba i Erling Haaland ostali bez agenta. Kako tvrdi Tancredi Palermi u novom tweetu on je prenio vijest s jedne od najgledanijih televizija u Italiji TgLa7. Na kraju se ispričao i prenio izjavu doktora iz milanske bolnice odakle je informacija zapravo i krenula.

„Mino je u iznimno kritičnom stanju. Bori se za život“, izjavio je dr. Alberto Zangrillo iz bolnice San Raffaele u Milanu.

Na svom službenom Twitteru oglasio se i Mino Raiola.

„Trenutni zdravstveni status za one koji se pitaju: ljut jer me drugi putu četiri mjeseca ubijaju. Čini se da sam sposoban uskrsnuti“, napisano je na službenom Twitteru Raiole.



Tagovi

Mino RaiolaMino Raiola

Ostale Vijesti