Ivo Čagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL

Talijani pišu: Klub iz Serie A nudi Pukštasu četverogodišnji ugovor, pregovori s Hajdukom napreduju

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 19.08.24. | 17:26

Prema Transfermarktu, Pukštasova vrijednost iznosi 8 milijuna eura, a u Hajduku su se donedavno nadali da bi mogla doseći i 10

Najava "prodajemo Pukštasa" realizira se puno brže nego li mnoge druge ideje unutar Hajduka. Naime, američka zvijezda Rokas Pukštas bi iz dresa Hajduka mogla uskočiti u kultni talijanski dres.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Parma pregovara s Hajdukom oko Rokasa Pukštasa", piše talijanski insajder Nicolo Schira na svojim društvenim mrežama.

Još je prije manje od 24 sata Gattuso govorio kako ne zna gdje Pukštas misli ići, ali da je najavio svoj odlazak.

"Ne znam kada i kamo ide. Tu ne mogu ništa učiniti. Pukštas je prije deset dana nagovijestio odlazak, a možete misliti kakva je bila moja reakcija. Ne lažem vam , ne znam ništa o tome, Puki trenira s nama."

Prema talijanskim portalima, vlasnik Parme, Kyle Krause, inače Amerikanac, bio bi presretan kada bi vidio svog sunarodnjaka u klubu.

"Čini se da su pregovori u dobrom napretku: govori se o četverogodišnjem ugovoru vezanog za Hajduk ugovorom do 2027. U Splitu ga procijenjuju na 6 do 8 milijuna eura", piše Parma Today.

Prema Transfermarktu, Pukštasova vrijednost iznosi 8 milijuna eura, a u Hajduku su se donedavno nadali da bi mogla doseći i 10, tako da bi prihvaćanje spomenutih šest bilo dosta manje. No, situacija u klubu nije naročito bajna pa bi možda i Bijeli mogli smanjiti svoje apetite. S druge strane, Pukštas je jedno od rijetkih imena koje poljudskom klubu u ovom trenutku može donijeti neku veću financijsku injekciju. Treba biti iznimno lukav u ovome poslu... (eg)



Tagovi

HajdukLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.Rokas PukštasParma

Ostale Vijesti