Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Tadić: "Danak Švedskoj, pet-šest igrača mi je na poluvremenu reklo da se loše osjeća"; Toplak: "Luda utakmica" (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.08.22. | 08:01

'Germania derby' u nedjelju navečer završio je bez pobjednika (1:1), a evo što su rekli treneri Rijeke i Gorice

Nogometaši Rijeke bili su blizu pobjede protiv Gorice u ‘Derbiju della Germania’. Pogodak Matije Frigana probudio je nade, Kalik ih je ugasio, a Selahi je u sudačkoj nadoknadi imao matnu situaciju.

“Prije svega hvala navijačima na podršci, svaka im čast, bodrili su nas od prve do zadnje minute. Očekivali smo tešku, zahtjevnu utakmicu, Gorica nam je tradicionalno težak protivnik. Energetski nismo bili na nivou. Na poluvremenu mi je 5-6 igrača reklo da se loše osjeća. Onaj umjetni teren u Švedskoj baš je ostavio traga, nismo bili trkački na nivou”, rekao je trener domaćih Dragan Tadić.

"Nisam nikoga mijenjao jer je loše igrao nego zato jer nisu više mogli. Pa čak je i nekoliko onih koji su od mene tražili izmjene moralo ostati do kraja u igri", dodao je Tadić i poručio:

"Mlada smo momčad koja skuplja iskustvo, ali Rijeka je navikla na velike stvari i ne možemo biti zadovoljni kada nismo pobijedili. Igračima ne mogu ništa zamjeriti".

Video Tadićeve izjave pogledajte ispod.

 

Trener gostiju Samir Toplak u svom je stilu prokomentirao tih 1:1.

"Luda utakmica. Odigrali smo u globalu dobro. Individualne pogreške su nas vukle na dno, ali u drugom poluvremenu smo to izvukli. Mogli smo na kraju i pobijediti pa ‘još više na kraju‘ izgubiti. Treba nam još malo više vjere u sebe".

Komentirao je i suparnika.

"Mlada, razigrana, rastrčana, ali jako je puno igrača promijenila i treba imati strpljenja. Nije ovo ona šampionska Rijeka, ali uz malo strpljenja bit će oni jako dobri”, poručio je prekaljeni HNL-trener. (R. V.)

HNL, 3. kolo

Petak, 29. srpnja:

Šibenik – Lokomotiva      2:1

Dinamo – Istra 1961        4:1

Subota, 30. srpnja:

Varaždin – Hajduk 0:2

Nedjelja, 31. srpnja:

Osijek – Slaven Belupo 0:0

Rijeka – Gorica 1:1



Tagovi

HNK RijekaHNK GoricaDragan TadićSamir Toplakgermania

Ostale Vijesti