REUTERS/Wolfgang Rattay
REUTERS/Wolfgang Rattay

Svjetski mediji: Joselua bi navijači u Real Madridu, Bonucci se ispričao zbog pogreške

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 16.06.23. | 09:00

Odjeci polufinala u kojemu je Španjolska bila bolja od Italije i sad za trofej igra s Hrvatskom

Španjolci slave, Talijani tuguju – to je sukus drugog polufinalnog para koji je Hrvatskoj donio protivnika u nedjeljnoj utakmici za zlato u Ligi nacija. Što kažu svjetski mediji? Talijanski Tuttosport uhvatio se objave Leonarda Bonuccija koji je pogriješio prije prvog gola Španjolske i ispričao se na instagramu svjestan da je usmjerio utakmicu, ali je poručio da će izaći jači nakon toga. Gazzetta dello sport uhvatila se pak priznanja izbornika Roberta Mancinija koji je ustvrdio 'možda sam izabrao krivi sustav'.

Španjolci su u potpuno drugom raspoloženju, veličaju izbornika Luisa de la Fuentea i napadača Joselua koji je zabio za pobjedu te ga vide, osluškujući eho navijača s društvenih mreža, kao zamjenu za Karima Benzemu u Real Madridu za čiju drugu momčad je nastupao kao mlad, a sada su mu 33 – piše Marca.

As ponavlja da će u nedjelju biti fešta protiv Luke Modrića, Marca je u svom tiskanom izdanju donijela naslov 'Bravissimo Joselu', a AS 'Blagoslovljeni Joselu'.

Italija pak rekli smo tuguje, to u glavni naglasci drugoga polufinala, Corriere dello sport donio je naslovnicu 'Italija, samo žaljenje'.

'Joselu poslao Španjolsku u finale', piše BBC koji donosi izjavu junaka finala Lige prvaka Rodrija.

„Sada je najvažnije osvojiti trofej, dugo smo bez njega i sada u nedjelju imamo opet priliku.“ (dku)



Tagovi

Final Four Lige nacija 2023Luis de la FuenteRoberto ManciniLeonardo BonucciJoseluRodriLuka Modrić

Ostale Vijesti